Mi a véleményetek arról, hogy az országgyűlési választásokon egyedül a Jobbik erősödött?
9-es
Az lehet, hogy így szinte lehetetlen kormányra kerülni, de szerintem 20%-ot, több, mint 1 millió szavazót elérni médiabirodalom nélkül és minden lejáratás és mocskolódás közepette is szinte lehetetlen! Gondolj bele!
Ha a Jobbiknak ugyanannyi lenne a büdzséje és a médiahátszele, mint a Fidesznek és az MSZP-nek, 2014-ben alsó hangon is kapott volna másfél millió szavazatot.
Az a röhej, hogy az anno parlamenten kívüli PM, DK is nagyobb költségvetéssel dolgozik és a csapból is ők folytak.
Egy millió ember szavazott a Jobbikra, őket köpi szemen a média, mikor nem adnak hírt a Jobbikról.
A libsik szerint ugyanis nem minősül emberi lénynek, aki a Jobbikra merészel szavazni, következésképp nincsenek emberi jogai, ergo nincs joga a tájékozódáshoz.
Pedig a Jobbik dolgozik egy saját kereskedelmi TV-n.
Franciaországban is oroszbarát a radikális párt, nekik a médiafelületük egy orosz érdekeltségű TV csatorna, mindent a radikális párt szemszögéből mutat be.
A Jobbik szerint 2015 körül lesz meg a TV csatornájuk.
Hogy milyen befektetőket szerválnak hozzá, azt nem tudom.
"Az a velemenyem, hogy terjed a sotetseg, az orszag meg menthetetlen."
Itt már olyan sötétség van, hogy az ékezeteid nem is látom...
"Azért a kérdező elég erősen túloz az ország jobber beállítottságát illetően."
Rendben, bizonyíték, hogy nem így van? Én a valasztas.hu-ról néztem le az adatokat, te mivel tudsz előjönni? Százalékokban is erős jobboldali dominancia van, meg hát a mandátumok számát illetően is. Amit te írtál, az egyelőre csak egy szubjektív vélemény, semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!