Most hogy Falus Ferenc visszalépett, tarlós legfőbb ellenfele Csárdi Antalt?
Aha,értem.Ne zavarjon az,hogy 1956ban Budapesten volt legerősebb az Antikommunista forradalom.
Amúgy meg akkor Szegeddel mi van?Az is eléggé balos és az tényleg fejlődött is sokat.2014ben is ismét bal oldal győzött ott...
Gondolom,szerintetek az sem nemzeti város.
Sok városban a fidesz van hatalmon,de mondjátok már meg nekem a fidesz mitől nemzeti?Talán olyan sok jó dolgot tettek a magyar népért?
"Aha,értem.Ne zavarjon az,hogy 1956ban Budapesten volt legerősebb az Antikommunista forradalom."
Mese habbal.
A forradalom nem Pesten kezdődött és nem is ott ért véget. Budapesten már rég letették a fegyvert, mikor Pécs felett még mindig harcoltak a mecseki láthatatlanok-utolsóként az országban.
Nem is beszélve arról, hogy a főváros '56-ban éhen halt volna, ha nem érkezik sürgősen tonna szám faluról élelem, az amúgy is éhező parasztoktól, akik a szájuktól vonták meg a ételt, hogy a pestiek jóllakjanak.
A magyarság gerincét a vidék adta mindig is. A legfőbb nemzetmegtartó erő.
Nos, hány százalékot is kapott Staudt? :)
Szerintem Budapest elég világosan kinyilvánította, hogy a Jobbiknak semmi keresnivalója nincs itt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!