Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most hogy Falus Ferenc visszal...

Most hogy Falus Ferenc visszalépett, tarlós legfőbb ellenfele Csárdi Antalt?

Figyelt kérdés

2014. okt. 1. 13:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

"Budapest liberális város"

Azért verte tönkre a fidesz az mszp-t zsinórban háromszor pesten... és azért lett és lesz Tarlós újra főpolgi.

2014. okt. 1. 19:36
 12/25 anonim ***** válasza:

"Staudt budapesten? Azt megnézem! 5%-ot sem kap!"

Óóó, ahányszor én ezt hallottam már..."A Jobbik 5%-ot sem kap stb". Aztán valahogy mégis a sokszorosát kapta. :D Egyébként Staudt 2010-ben 7%-ot ért el, ami nem sok, de több, mint 5. Azóta pedig erősödött a Jobbik Budapesten. Nyerni nem fog, de erősödni erősödött.

2014. okt. 5. 00:38
 13/25 anonim ***** válasza:

Pest sose a nemzeti érzelmű magyar lakosságáról volt híres...

Arra ott van a vidék Magyarországa.

2014. okt. 5. 11:09
 14/25 MolotovPunk ***** válasza:

Budapesten Jobbiknak gyakorlatilag nulla az esélye.Emberek egy erős majdnem balos városról beszéltek.Demszky évei alatt pedig ott volt legerősebb az SZDSZ.

Az MSZP,sőt még a DK is erősebb pesten a Jobbiknál.

2014. okt. 5. 23:32
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

Demszky évei alatt pedig ott volt legerősebb az SZDSZ.

Az a 200'000 pesti zsidó szavazott Demszkyre és az SZDSZ-re. A DK szavazótáborát is részint ők adják (+70 év feletti fanatikus gyurcsányista nyuggerek).

Vidéken, ahol MAGYAR emberek élnek, libsi párt sose rúgott labdába.

2014. okt. 5. 23:55
 16/25 MolotovPunk ***** válasza:
Igen,de tudod ez szinte mindenütt így van a világon,nyugati országokban is általában a (libsi pártok) azok nagy városokban erősek,vidéken pedig nagyon nem.Szerinted az LMP is miért pont pesten a legerősebb?
2014. okt. 6. 00:02
 17/25 MolotovPunk ***** válasza:

Aha,szóval szerinted Budapesten nem él egy magyar ember sem?Csak mert kijelentésedből nagyon az hangzik.És vidéken csak magyar emberek élnek?Atyaég...

Szóval én nem vagyok számodra magyar,mert Pesten élek?

2014. okt. 6. 00:04
 18/25 anonim ***** válasza:
Ez valami egyszemélyes hadjárat a balos pártokért? Folyamatosan arról beszélsz, hogy nyugaton mi van, hogy van, a baloldal így, a baloldal úgy stb. Ki nem sz@rja le a baloldalt? Budapest csak és kizárólag azért balliberális, mert a sok hozzád hasonló "művelt européer" vagyok ember irtózik mindentől, ami nemzeti. Ők "világpolgárok". Az meg már a vicckategória, hogy a magyarokat az imádott nyugaton csak egy csöves, kelet-európainak bélyegzik. Ezek meg pincsikutyaként mennek oda ki kullogni. Szánalmas.
2014. okt. 6. 08:05
 19/25 anonim ***** válasza:

"Szóval én nem vagyok számodra magyar"

Bingó!

"mert Pesten élek"

Meg is látszik rajtad!

Pest sose volt igazán magyar város.

2014. okt. 6. 12:05
 20/25 anonim ***** válasza:
Az elvitathatatlan tény, hogy Budapest sosem volt nemzeti, magyar érzületű város.
2014. okt. 6. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!