Most hogy Falus Ferenc visszalépett, tarlós legfőbb ellenfele Csárdi Antalt?
"Budapest liberális város"
Azért verte tönkre a fidesz az mszp-t zsinórban háromszor pesten... és azért lett és lesz Tarlós újra főpolgi.
"Staudt budapesten? Azt megnézem! 5%-ot sem kap!"
Óóó, ahányszor én ezt hallottam már..."A Jobbik 5%-ot sem kap stb". Aztán valahogy mégis a sokszorosát kapta. :D Egyébként Staudt 2010-ben 7%-ot ért el, ami nem sok, de több, mint 5. Azóta pedig erősödött a Jobbik Budapesten. Nyerni nem fog, de erősödni erősödött.
Pest sose a nemzeti érzelmű magyar lakosságáról volt híres...
Arra ott van a vidék Magyarországa.
Budapesten Jobbiknak gyakorlatilag nulla az esélye.Emberek egy erős majdnem balos városról beszéltek.Demszky évei alatt pedig ott volt legerősebb az SZDSZ.
Az MSZP,sőt még a DK is erősebb pesten a Jobbiknál.
Demszky évei alatt pedig ott volt legerősebb az SZDSZ.
Az a 200'000 pesti zsidó szavazott Demszkyre és az SZDSZ-re. A DK szavazótáborát is részint ők adják (+70 év feletti fanatikus gyurcsányista nyuggerek).
Vidéken, ahol MAGYAR emberek élnek, libsi párt sose rúgott labdába.
Aha,szóval szerinted Budapesten nem él egy magyar ember sem?Csak mert kijelentésedből nagyon az hangzik.És vidéken csak magyar emberek élnek?Atyaég...
Szóval én nem vagyok számodra magyar,mert Pesten élek?
"Szóval én nem vagyok számodra magyar"
Bingó!
"mert Pesten élek"
Meg is látszik rajtad!
Pest sose volt igazán magyar város.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!