Érdekes gondolat, amit a 10. felvetett, hogy ez valamiféle előre kitervelt taktika lenne, de én ebben nem nagyon hiszek. Ezekből a béna, szerencsétlen baloldali pártocskákból én ezt nem nézem ki.
Én sem úgy emlékszem, hogy Bokros csődbe vitte volna az országot, inkább a csődtől mentette meg.
"Azt más kérdés, hogy 96-ban kis híján csődbe vitte az országot..."
Valaki nagyon félre informált téged. Nézz utána a magyar GDP grafikonjának 1990-töl. Éppen Bokros volt az aki megmentette az országot az államcsődtől a csomagjával és növekedési pályára állította.
14# Ez mítosz. A makrogazdasági mutatók szépen emelkedtek Bokros előtt, amit ő a csomagjával teljesen feleselgesen úgy hazavágott, hogy mennie is kellett szűk egy év után. Utána Medgyessy tette rendbe, akkor álltunk vissza pályára megint.
Olvasd el, érdemes, nem egy politikus hülyíti a népet, hanem egy közgazdász, aki ráadásul nem is a fidesz fizetett megmondója, mert ennek a végén (2012-es) és azóta is elemezte már, hogy ők is mit csesznek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!