Jobbikosok, ti is úgy gondoljátok, hogy az oroszok csak egy szükséges rossz?
Szintén Jobbik szimpatizáns vagyok.
Szerintem Oroszország egy szükséges rossz, nem kedvelem őket túlzottan, követtek már el ezt azt.
De, az egyetlen ország melynek elég potenciálja van ahhoz, hogy segítsen megdönteni ezt a liberális, kultúrmarxista status qout, ami Magyarországon is uralkodik évek óta és még 2/3 jobboldali Fideszes uralom sem tudott rajta változtatni.
Más ország meg nincs a közelben,ami nem liberális és kultúrmarxista és elég hatalommal bír.
Kína túl messze.
Én Magyarországon egy Szingapúr szerű rendszert képzelek el.
Magas életszínvonal, rend mindenütt, fegyelmezettség, precizitás,szabályok (adózási is) nagyon szigorú betartatása, megszegésük esetén kemény megtorlás.
A liberális demokráciát,kulturális-társadalmi liberalizmust elítélendőnek találom.
Egy nemzetnek semmi jövője, ha ezt követi, etnikai, kulturális, értékrendbeli hanyatlást hoz.
"Ha minden jól megy jövő héten hazamegyek Magyarországra és meglesem hol is nagyobb a káosz :D"
Úgy bírom az ilyen nagyképű embereket. :D Azt elhiheted, hogy te nem egy művelt européer vagy, csak egy csöves kelet-európai magyar a szemükben. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!