Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak a nők mélységesen felháborodva, ha valaki esetleg úgy gondolja, hogy az ő számukra a szex csak egy szükséges rossz?
persze, vannak azok a nők, akik inkább tettetik az orgazmust, csak ne kelljen beszélni
meg akik jutalomként használják a szexet, fizetőeszközként
" kiborítják őket a csajok, hogy egy héten mennyit kell megdugni meg mennyiszer akarják"
abszolút hihető
De, vannak akinek az élet azt dobta, hogy nem jók az ágyba, és ott természetes, hogy nő inkább olvasna mint szexelne.
Én már voltam olyan férfivel aki kihozta belőlem a nimfománt. Szóval ha jó a szex, akkor nő szeret szexelni. Ha csak egy erős 3-as, akkor inkább olvassuk este a Háború és békét...
pedig hiába nem hiszed el a szobádban ülve 15 évesen, attól még az egyetemisták konkrétan megfulladnak a nőktől.:) persze ott sem a lúzerek:) és pl. a lakótársam sokat panaszkodik, hogy ráírnak egy héten többször a lányok, és ő meg szeretne néha csak hazajönni tv-zni.
vagy pl. nekem lányként is ez van...
szóval a titok: ne légy ronda és lúzer:D
Azért hiszed ezt, mert nem vagy elég jó az ágyban. Egy olyan pasival, aki béna/önző az ágyban, tényleg csak nyűg, és kerüli az ember lánya, amikor csak lehet.
Most pedig idézek egy régebbi válaszomból:
"Az a titok női szemmel, hogy nem egy önző farok vagy, aki befordul miután teleélvezett, és horkolva elalszik, hanem rendesen végigjáttsza a témát: előjáték, sok tapival, simogatással, aztán egy kiadós nyali-fali, amitől visítva élvezek el, majd aztán én rendezem le a pasit. Nem kell ettől több! Persze a csajnak tudnia kell, hogy őt is el fogod juttatni a csúcsra, semmi esélyed sincs, ha azt hiszi, hogy csak használni akarod, mint egy zsepit."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!