Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértetek velem?

Egyetértetek velem?

Figyelt kérdés

Nem lenne jobb, ha Magyarországon is fejlett gondolkodásmód lenne? Pl. két intézkedés, ami a mi országunkban hőbörgést eredményezne, pedig olyan jól működő országokban, mint Svájc, működik!

A prostitúció legális lenne, amennyiben az ember kiváltja az engedélyt, rendszeresen egészségügyi ellenőrzésen vesz részt, van betegbiztosítása és természetesen rendezi az adóit. Az elv: prostitúció mindenképp létezni fog, akkor legyen szabályozott keretek között.

Hasonló a droghasználat, a nagyobb városokban lennének drogfogyasztási pontok: ez annyit jelentene, hogy biztonságos és tiszta keretek között fogyaszthatják a drogosok a kábítószerüket, ha rosszul lesznek, orvosi segítséget is kapnak. Az elv egyszerű: halott drogost nem lehet leszoktatni, és visszavezetni a társadalomba, (ahol majd természetesen növelni fogja a magyar GDP-t).

2014. szept. 21. 11:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg akkor lenne jobb, ha tudnánk helyén kezelni a dolgokat, és nem csak a két végletben gondolkodni.
2014. szept. 21. 13:02
 12/14 anonim ***** válasza:

Az első felvetésed már megvalósult: Magyarországon legális a prostitúció. (Persze a legális prostitúciónak vannak feltételei: orvosi igazolás, vállalkozói igazolvány, adó- és járulékfizetés, tiltott helyek elkerülése, partnerre vonatkozó alsó korhatár betartása stb.)

Vagyis azokkal a feltétekkel, amiket megírtál, persze még részletesebb szabályozással.

A KSH "Szolgáltatások jegyzéke" is tartalmazza: 93.05.12.4 Szexuális szolgáltatás.

TEÁOR száma 9604 Fizikai közérzetet javító szolgáltatás, vagy 9609 M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás (Az Mns: Máshova nem sorolt.)

A "hozzátapadó" haszonszerzés (futtatásból-, e célra helyiség bérbeadásból, hirdetésből stb.) tiltott általánosságban.

2014. szept. 21. 13:40
 13/14 anonim ***** válasza:
9%

"A prostitúcióba még senki sem halt bele..."

Mert aki AIDS-es - vagy valamilyen egyéb komoly nemi betegségben szenvedő - lesz, az se hal meg?

Besz@ rok, én azt hittem, majd engem fognak pártolni, aki ellenzi ezeket az erkölcstelen hülyeségeket, de nem! A sok libsi mind itt van...

Tudjátok mit? Menjetek el k****zni (mondom ezt szűzön) és kapjatok AIDS-et, akkor egy életre elmegy a kedvetek nemcsak a legalizálásnak a gondolatától, de a libsizmustól is!

A drogos dolgokra meg...

"...láttak-e már egy befüvezett embert? Az ül egy helyben és azon gondolkodik, hogy miért van köldöke és nem is nagyon mozog, ellenben egy részeg emberrel, aki szétver mindenkit, vagy tömegkarambolt okoz, mert úgy érzi, hogy mindjárt elgurul a feje..."

Én láttam befüvezett embert. Ugyanolyan volt, mint egy beb@ szott állat. Az más kérdés, amit te említettél eset, ott valószínűleg egy depressziós szociális fóbiásról van szó, de a legtöbb drogot társaságban fogyasztják... Meg vannak olyan drogok - pl. heroin - amikről szinte lehetetlen leszokni, és a fogyasztása épp olyan káros, mint az elvonása...

2014. szept. 21. 14:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem értek veled egyet.
2014. szept. 21. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!