Azok akik éjjel nappal okoskodtak hogy a jobbik 25% felé nem kerül most mit mondanak?
26%-on vannak, és nem igaz az hogy 1% ide vagy oda, azért 1% mégis több tízezer ember. Annyira biztosan verte a mellét egy csomó mindenki hogy az akkor sem lesz 25% felett, de most átugrotta a ,,bűvös'' 25 öt.
Arra kíváncsi lennék azért,hogy a Jobbik eléri a 25%ot...
Majd meglátjuk mi lesz.
20%nál többet nem hinném,hogy kapni fognak.
Persze azért tévedhetek,de a médiában ismét elő vették a KGBéla ügyet és újabb dolgok derültek ki arról...
Az simán húzhat le tőlük pár százalékot.
De egy konkrét valamit ki nem mondtak Kovács Béláról, vagy ha mondtak ki bármilyen bizonyítékot ami tényleg megállja a helyét akkor kérlek írjátok le nekem.
Ha én lennék Vona Gábor helyében akkor én se vágnám ki Bélát a pártból, ebből az egészből szánalmat csinálnak, miért kell tájékoztatni a népet minden baromsággal? Ha tényleg kém akkor a titkosszolgálat jelentse be hogy Kovács Béla kém és támasszák alá, de ameddig ez nincs meg addig ne a média szenzáció eszköze legyen egy ilyen komoly ügy.....
Közben kikerült egy újabb Jobbik "lejárató" "libernyák" közvéleménykutatás szeptemberben, ezúttal a Tárki készítette biztos pártválasztók körében 15%-os Jobbik, 4%-os LMP, tehát eddig az Ipsos és a Tárki 15-20% között méri a Jobbikot és csak egy ilyen -valószínűleg hibás-26%-os jobbikos mérés készült.
Persze ettől engem még pontozzatok le, csak idióta libernyákok használják az eszüket...
Tőlem kaptál egy zöld kezet, amúgy a Jobbikot kicsit mindig alá mérték, vagyis ezt nem gigaszi értékekben értem, hanem abban hogy a 15-20 az igazából általában 20-22 lehet, de persze az is benne van hogy 15%. Ennek az is lehet az oka hogy a másik két párt tömbökben van, míg a jobbik szorványban, ezért lehet hogy nehezebb a számuk meghatározása, minden esetre akkor majd 2018-ban meglátjuk hogy még mindig tudja é tartani a stabil növekedést, ha igen akkor még találkozunk ezzel a kérdéssel :).
Amúgy a Jobbikos szavazók általában nagy többségben megmaradnak a párt mellett, és a fiatalok körében egyértelműen jóval népszerűbb ez a párt, szóval a növekedő % lehet hogy mérsékelve de megmarad, az hogy a Jobbik szavazó tábora a legkitartóbb vagy hogy fogalmazzak az is bizonyítja hogy ők tudják a legnagyobb tömegeket mozgósítani. A másik ami a növekedésüket segíti elő az a folyamatosan csökkenő szavazó polgárok, igazából ha én baloldali beállítottságú lennék akkor egyszer az MSZP re és belőle létrejövő rabló bandákra semmi pénzért nem szavaznak, és valahogy én az LMP vel sem tudok azonosulni, de szerintem rajtam kívül még sokan így vannak, mivel annyira egyáltalán nem sikerült nekik berobbani a politikába mint a Jobbiknak, viszont tisztességesnek tűnnek ezért remélem hogy a baloldali pártokat sikerül majd ők leváltsák, mert egy baloldali a jobbikra szerintem nem fog szavazni, de akkor legalább értelmes és tisztességes emberek legyenek a baloldalon mint sem ezek......
De szerintem ezek miatt biztos hogy a 2018 as választásokon növekedni fog a %-a a Jobbiknak,
A másik pedig az hogy hiába próbálja a szőnyeg alá seperni mindenki a cigány kérdést, egy évszázadon belül elveszik a földünket ha így megy ez tovább, nekem az egy nagy talány hogyha ezt a kártyát már egyszer eljátszottuk miért kell a történelmet megismételni? Mert őseink is minden nomád népet beengedtek és befogadtak, ahelyett hogy ők próbálták volna benépesíteni az országot, és ennek az lett az eredménye hogy elveszett az ország 2/3-a, most ugyan ezt a cigányokkal is meg kell ismételjük? Nektek milyen érzés lenne ha a gyermeketek öregkorára ismét az 1 órás harangszót kell hallgassa, azért mert a második Trianont is végbe viszik? Annyit kell érjen nekünk a demokrácia hogy érte Indiát csinálunk az országunkból? Valahogy engem nem érdekel, hívjanak rasszistának, de kipakolnám őket 1-1 ig, aztán ha lesz olyan hogy cigányia, ott én tisztelném őket a legjobban, de ne az én országomba legyen ez, miért nem áldjuk meg eme csodálatos demokráciával a románokat? Bűn lenne azt mondani hogy a demokrácia nem fent tartható politikai rendszer? Csak körül kell nézni a világba, mindenütt a feketék kerülnek többségbe, miért kell menni a világ után? Minket amúgy se vettek be a ,,nagy,, szövetségükbe, csak a nyugat érdekei a fontosak....
Valahogy én úgy gondolkodok hogy a pénznél is fontosabb nekem hogy a gyerekem is itt nőhessen fel, mert én úgy érzem hogy nem lett volna jobb a gyermekkorom Amerikában SEM, akkor se ha a szüleim havi 50 milliót keresnének...
16% a teljes népesség körében.
23% a biztos szavazók között.
Ne félj nem megy 25% fölé.
,,16% a teljes népesség körében.
23% a biztos szavazók között."
Hát, ha valaki akkora fogyatékos hogy a googlet se tudja használni, itt egy hiteles forrás: [link]
Nem tudom mit irogálsz ide, forrásod nincs s hülyeséget beszélsz, ezt az eredményt erősítette meg több felmérés is. Lehet bujdosni a jelen elől, de ebbe a tempóba az összefosás megszünik, és a Jobbik utoléri a Fideszt. Szebb jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!