Érdekelnek a Jobbik valódi elképzelései? Mi a véleményed?
Fölösleges, mert valami nyakatekert módon úgyis kihozod, hogy az nem úgy van.
Vannak dolgok, amikkel én sem értek 100% ban egyet a Jobbik programjával.
Az abortusz ügyében az árát emelném ki a TB támogatásból, és élénkebben szabályoznám.
A vallás oktatást sem tartom kifejezetten jónak, bár az erkölcstan etika, vállalkozói szemlélet, és a társadalommal kapcsolatos kérdések aktuálisak és hasznosak lehetnek. Ha a vallás mint történelmi és vallásetikai tan, és nem mint „áhitat” kerülne be a fentiek közé, kivéve a történelem keretei közül azt a keveset ami ott van, az ok, de nem külön egy tételben mint vallás!
Az a baj, hogy nincs érvetek és nem én magyarázok mindent ki.
Szeretnétek a pártotok által sugallt kliséket ráhúzni a Jobbikra, és én csak a valós logikáját írom le. Mivel logikus ezért nem tudtok vele mit kezdeni, főleg a gazdasággal!
Persze a másoltok, akkor kiforgatni sem lehet, és a legegyszerűbb valamire ráfogni hogy miért!
"Az a baj, hogy nincs érvetek és nem én magyarázok mindent ki.
Szeretnétek a pártotok által sugallt kliséket ráhúzni a Jobbikra"
Az ÁSZ-vizsgálat, az ügyészségi vizsgálat és a keszthelyi ügy nem "klisék", hanem nagyon-nagyon kellemetlen konkrét tények. És akármennyit hisztizel, ezen nem változtathatsz. Ki fog durranni a Jobbik-lufi.
A Jobbikosok elvakultak,és nem képesek még elgondolkodni sem az ellenvéleményeken.Az elmult hetekben-hónpokban sok értelms ember,közgazdász stb.bizonyított be egy-egy témával kapcsolatban,hogy miért hülyeség,vagy miért nem megoldható.Természetesen a Jobbikosoknak egyik fülükön ki,a másikon be ezek az érvek.
A napokban a nyugdíj elképzeléseiről bizonyították be,hogy igazságtalan és a lehet legrosszabb.Ami meglepő,hogy ezekre az érvekre nem is válaszoltak a Jobbikosok,mert nem tudtak mit mondani.Ahogy a többire sem,csak szólamokat.
Kedves Utánam Író Válaszoló
Éltél már diktatúrában? Tudod milyen az? Akkor mit írsz marhaságokat?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!