Érdekelnek a Jobbik valódi elképzelései? Mi a véleményed?
A Vörös Khmer elképzelései is újszerűek voltak. Na és? Neked amúgy Betlen a mérce? Ő valami szaktekintély? Mihez ért?
Ezt már olvastad, okostojás?
A kedvenc korrupt pártocskád nagyon vékony jégen táncol.
Először is: én nem vagyok Jobbikos, de próbálok ésszel gondolkozni. Én örülnék, ha bekerülne a választások után. Megnyerni nem fogják, mert a befolyásolható emberek a másik két nagy pártra szavaznak.
Szerintem meg az MSZP táncol vékony jégen! 8 év alatt semmit sem tudnak felmutatni! A Fidesz, meg 4 évig azt szajkozza majd, hogy mit rontott el az MSZP és semmit nem fognak csinálni, csak megszedik magukat. Az az igazság, hogy mind a két pár fél a Jobbiktól.
Olvastam a Jobbik programját. 2 dolog nem tetszik: a nagycsaládosokat isteníti, kiemeli, kedvezményeket ad stb., míg a 1-2 gyerekesek le vannak sz@rva. A másik dolog, hogy oké, hogy uniós előírás, hogy támogatni kell a határontúli magyarokat, de nem értek egyet azzal, hogy ilyen mértékben. Minek nekik kettős állampolgárság? Így is több kedvezményt, támogatást kapnak itt, mint én aki itt született magyar vagyok.
Nemzeti érzelmű vagyok.
A Jobbikról az a véleményem, hogy jobb vele vigyázni, mert egy tömegeket felbőszítő, felbujtó erőként működik. Az emberek érzelmeit felzilálva és felhasználva, akár önmaguk ellen is használhatja őket.
Ennek ellenére fideszes se vagyok, nagy disznók vannak köztük is.
Az a véleményem, hogy politikai erőtől felesleges bármi javulást várni, az ország felemelkedéséhez az emberek felemelése kell. Emelni kell az embereket erkölcsileg és tudásukat tekintve egyaránt, enélkül sehova se fogunk jutni. Főleg úgy nem, hogy várjuk a sült galambot valami nagyokostól a Parlamentből.
Engem nem befolyásol egyik párt sem.De aki a Jobbik programját kritikusan olvassa,és nem elvakult,az tudja,hogy csak szép szavak.A legtöbbje vagy nem vállalható,vagy megvalósíthatatlan.Fogalmuk sincs a gazdaság működéséről,a mezőgazdaságról,stb.Az egyes pontok szépen hangzanak ugyan,de az élet nem az óhajainknak megfelelően működik.
A programjaikkal kapcsdolatban az elmúlt hetekben-hónapokban sokan elmondták a kritikájukat.A nyugdíjjal kpcsolatos elképzeléseikről a napoban bizonyították be a válaszolok,hogy ostobaság és igazságtalan.Ettől még a Fidesz svéd-modele is jobb.
Végig kellene gondolni mindenkinek,hogy egy-egy program hogyan valósítható meg,és ha megvalósulba,mi lenne a következménye.
Aki hisz nekik,az ezt nem teszi meg.
06:19
"A Fidesz, meg 4 évig azt szajkozza majd, hogy mit rontott el az MSZP és semmit nem fognak csinálni, csak megszedik magukat. Az az igazság, hogy mind a két pár fél a Jobbiktól."
Örülök,
-- hogy jóstehetséged van, és tudod, mit fog csinálni a Fidesz;
-- hogy gondolatolvasó vagy, és tudod, mitől fél a két nagy párt;
-- hogy csak az unalomig ismert jobbikos sablonszövegeket vagy képes papagájként ismételgetni, de érdemben nem tudsz reagálni pl. a belinkelt ÁSZ-jelentés tartalmára;
-- hogy bátor, gerinces és egyenes vagy, és ezért úgy lököd a jobbikos rizsát, hogy közben tagadod, hogy jobbiknyik vagy.
A hozzád hasonlók azok, akik egyre inkább elriasztják az értelmes embereket a jobbiktól :)
miért van az hogy aki nem jobbikos az "értelmes"-nek tartja magát? attól rohadtul nem leszel okosabb hogy másra szavazol.
a fidesz nem igérget üresen?
azt hiszed ők majd elhozzák neked a kánaánt?
undorító hogy így megosztja az embereket a politika, így is hatalmas a gyűlölet az emberek között, nem még ezen is balhézik mindenki.
ma 07:18
Akkor válaszok: NEM vagyok jobbikos, de nem fogok neked magyarázkodni. A belinkelt ÁSZ pedig nem ez évi dolog, sőt nem is tavalyi! Te is nézz utána, hogy miket linkelsz be! :D
Nem vagyok jós, mert akkor nem itt tartanék. De nem elvakultan hajlongok a Fidesz vagy az Mszp előtt. Nem vagyok gondolat olvasó sem, csak olvasó vagyok. Orbán Vikor az egyik külföldi újságnak nyilatkozta, hogy komoly ellenfél a Jobbik. Az Mszp szóvivője (még a csaj) is tett kijelentéseket erről. Tehát mint írtam már nézz utána a dolgoknak mielőtt okoskodsz. Én nem beszélek olyanról amiről nem tudok semmit!
Ismered? Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. :DDD
"NEM vagyok jobbikos, de nem fogok neked magyarázkodni."
Igen, egy igazi nemjobbikos hevületével véded a jobbikot minden vád ellen :))))
"A belinkelt ÁSZ pedig nem ez évi dolog, sőt nem is tavalyi!"
A vizsgálat 2009 februárjában történt, a jelentést 2009 májusában publikálták. Ajánlott a címlap első két soránál tovább olvasni egy dokumentumot, ha beszélsz róla. Elárulom: a 8. oldaltól kezd izgalmassá válni, elvakult jobbikoskám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!