Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van ez a nagy roma...

Miért van ez a nagy roma ellenesség?

Figyelt kérdés
Igen is sok roma ismerősöm van akik tisztelettudóak, rendes, dolgos emberek. Mondom ezt német származásúként. Az éremnek két oldala van. A magyarok közt is ugyanúgy van bűnöző és ráadásul milliárdokat lopnak. Persze nem derül ki, mert undorító módon csinálják. Szóval nem a származás mutatja meg ki milyen ember.
2014. szept. 18. 14:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"akkor a Kádári időkben miért dolgozott mindegyik, és miért nem öltek, raboltak? Akkor volt munkájuk, ma még a magyarnak sincs."

Mert aki nem "dolgozott" (mindenkire értve) az a sitten csücsült.

2014. szept. 18. 23:27
 22/26 anonim ***** válasza:

Érdekes hogy törölve lett a hozzászólásom pedig semmi sértő nem volt!

Úgy látszik valakiknek fáj az igazság és mindenképp azt akarják hangoztatni hogy a "szegény elnyomott romák"!

Így nincs létjogosultsága a kérdésnek!

2014. szept. 18. 23:58
 23/26 anonim ***** válasza:

Szakadjunk már le a libsizésről, mert ez übergáz. Az, hogy valaki kretén, nem azért van, mert liberális felfogású.

Kérdező, egyszerűen olyan sok és erős negatív tapasztalat gyűlt fel, és olyan kis százalék az ellenpélda, hogy a közösség egyszerűen már nem tudja pozitívan kezelni. A cigány és a magyar kultúra nem kompatibilisek egymással, de a legnagyobb baj, hogy ennek ellenére abszurd módon keveredik a kettő. A két csoport szokásokat és viselkedésformákat vesz át egymástól folyamatosan, ahogy ez várható is együtt élő közösségek esetén. Gyakran meg lehet figyelni például "elcigányosodó" magyar fiatalokat.

Az előítélet bizonyos szinten jogos. Azonban nem szabadna gyűlölködésbe váltania, mert olyat már láttunk egyszer néhány évtizeddel ezelőtt. A probléma nincs kezelve, mindkét csoport intoleráns, változó, hogy épp melyik jobban.

A tisztességes cigány réteget senki nem bántja a szélsőségeseken kívül, hiszen nincs rá okuk.

2014. szept. 19. 09:28
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg az arányokat. Kisebb létszámból több bűnöző, mint a nagyobb létszámból. A szabad verseny miattuk korlátozva van. Nincs egyenjogúság, mert ők állnak a ranglétra tetején. Én is ismerek rendes cigányokat és ők vannak a legrosszabb helyzetben. Egyik ismerősöm cigány és az USA-ban található Harvard egyetemre járt holott a Szocializmus egyik putrijában nőtt fel. Egy magyar embernek azért kell félni Magyarországon, mert magyar. Nézzél körbe barátom és ilyen kérdéseket felesleges feltenned. A cigányság legnagyobb része okozza Magyarország halálát. Kis falukba amikor cigányokat telepítenek az idős emberek jó páran öngyilkosok lesznek. Ez szerinted normális? Én láttam amit láttam ennyi.
2014. szept. 19. 10:00
 25/26 anonim ***** válasza:
26-os vagyok. Ma már van külön iskoláztatási és munkaprogramjuk, de nem élnek vele. Járj körbe egy-két gettót és megérted. A magyar bűnözők 90%-a cigányok által többségben lakott területről jön. Ezt látja amit a cigányok kényszerítenek. A rasszizmus csak oda fele működik ez is nagyon érdekes holott több magyar áldozata van a rasszizmusnak, mint cigány.
2014. szept. 19. 10:03
 26/26 anonim ***** válasza:

Így van, ideje lenne mérleget húzni.

Vajon melyik a több?

A magyarok által cigányok sérelmére vagy a cigányok által, magyarok sérelmére elkövetett bűncselekmények száma?

Szerintem mindannyian tudjuk a választ...

2014. szept. 19. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!