Miért van ez a nagy roma ellenesség?
Ha egész életben csak a cigányok lopnak meg, fenyegetnek meg, rabolják ki az idős rokonod, te is úgy fogod utálni a bűnöző cigányokat, mint minden tisztességes ember.
2000 évük volt beilleszkedni. Nem tették.
Én meg mér meg sem kérdezem miért nem.
Teljesen egyet értek. Magyarként nem egy roma barátom van. Köztük is vannak rendesek és dolgosak. Csak sajnos nem ez az általánosság, nem véletlenül keletkezett az előítélet velük szemben az idők folyamán.
De igaz és tény, magyarok közt is van gazember és sajnos összetartás sincs, ami a romáknak megy ezerrel.
Nem tartom véletlennek hogy magagyarként a honfoglalás óta eltelt több mint 1000 évben egyetlen országgal (más néppel), sem voltunk képesek megszerettetni magunkat.
Nem rezeg a haraszt ...
Sok cigányt ismerek és az általad leírt romák kevesebb mint 5%-ot tesznek ki. Ha német származású vagy akkor hadd kérdezzem meg, hányszor hallottál Magyarországon a német kisebbséggel kapcsolatba hozott bűncselekményt? Hányszor érezted magad diszkriminálva azért mert német vagy? Hadd tippeljek: Egyszer sem? Lehet, hogy nem véletlenül, nem? Én is egy kisebbség tagja vagyok de valahogy soha nem volt még belőle problémám ...
Nem roma, hanem cigány.
Az, hogy magyarellenesség van, az nem zavar téged? A cigányok rasszisták.
"A rendes cigány olyan, mint a jeti."
Nagy és szőrös?
Kádár időben? A rendőrök már csak szórakozásból is verték őket, annyi joguk sem volt, hogy pisszenni merjenek. Bármi történt egy településen azonnal ők voltak az elsők akiket elő vettek és nem simogatós módszerekkel. Annak idején azért is gondolták meg kétszer is merjenek e csinálni valamit.
És azért dolgoztak mindannyian, mert muszáj volt különben a rendőrök elvitték őket közveszélyes munkakerülésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!