Van olyan ország ahol sorkötelesség van?
20:33-as
"Magyar Honvédség eredményeit, vagy egyáltalán, hogy mikor nyert magyar hadsereg saját erejéből utoljára háborút(talán Mátyás király idejében), és rájövünk, hogy az egésznek semmi értelme nincs. "
Egyszer volt már hasonló kérdés.
"Mikor nyert Magyarország utoljára háborút ?"
Senki sem tudott megnyert háborúról Mátyás király uralkodását követő időszakban.
"Senki sem tudott megnyert háborúról Mátyás király uralkodását követő időszakban."
Ezek szerint a török még Budán van?
A törököt nem a magyarok verték ki egyedül.
Győztes háború Mátyás után szerintem a Bocskai szabadságharc.
Igen, tudom Svájcot, meg Németországot. Kiváncsi lennék, ott milyen a katonai kiképzés, mennyi ideig tart, hány éves korukban sorozzák be őket, és mi a véleményük az ott élőknek erről.
Oké, h itthon nem volt jó a kiképzés, unatkoztak, meg nem volt jó technikai kiképzés, normális zsold, DE! engem úgy érdekelne ha lenne megfelelő kiképzés, akkor is elvetnétek? Cak félelemből, meg kényelemből? Vagy lenne olyan aki látná a hasznát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!