"Viszont sok harmadik világbeli országban van, pl. Kína, Izrael, Irán stb.
"
ezek körül egy sem 3. világbeli :D ezek fejlett, gazdag országok.
2010. jan. 19. 19:31
5/16 anonim válasza:
"ezek fejlett, gazdag országok."
Voltál már ezekben a "fejlett, gazdag" országokban? :)))
2010. jan. 19. 19:33
6/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! 19:21 Neked is! Érdekes a dolog. Ahogy elnézem a fejlettebb országokban nincs, gondolom ott a magas technika van helyette. Kivéve nálunk, ahol se kiképzés, se technina nincs. Fiúk nektek mi a véleményetek errő?
Kell egy országnak vagy nem? Azt gondolom h egyénileg kényelmi szempontból sokan ellene vannak. Ti mit gondoltok erről? Félelem, kihívás, vagy felelőségtudat nektek ez?
2010. jan. 19. 19:41
7/16 anonim válasza:
Én még 1,5 évig voltam sorkatona,de én örülök hogy már nincs.1,5 évet elvettek az ember életéből,addig fizetés nélkül kellett tengődnöd családi segítséggel,mert a zsold akkor havi 500 forint körül volt,fizetésem meg mielőtt bevonultam 6 ezer forint.És semmi értelme nem volt halálra untam egy idő után magam,és csak híztam-híztam.Jobb hogy nincs!
2010. jan. 19. 20:03
8/16 anonim válasza:
"Ahogy elnézem a fejlettebb országokban nincs, gondolom ott a magas technika van helyette."
Hát én azért Németorzságot meg Svájcot a fejlettebb országhoz sorolnám, pedig ott VAN sorkötelesség MEG technika is.
2010. jan. 19. 20:18
9/16 anonim válasza:
Én már szerencsére nem voltam sorkatona, de apám még volt. Ő azt mondta, hogy az egésznek semmi értelme nem volt, mert azontúl, hogy nem csináltak semmit, ha kellett volna, akkor se nagyon tudtak volna. Konkrétan azt mondta, hogyha minket akkor (80-as évek eleje) megtámadott volna valaki, akkor ezt az országot csak a szovjet hadsereg védte volna meg, mert mi magunkat már akkor se lettünk volna képesek megvédeni. Én az egésznek semmi értelmét nem látom, egyszerűen nézzük csak meg a sorköteles Magyar Honvédség eredményeit, vagy egyáltalán, hogy mikor nyert magyar hadsereg saját erejéből utoljára háborút(talán Mátyás király idejében), és rájövünk, hogy az egésznek semmi értelme nincs.
2010. jan. 19. 20:23
10/16 anonim válasza:
Magyar Honvédség eredményeit, vagy egyáltalán, hogy mikor nyert magyar hadsereg saját erejéből utoljára háborút(talán Mátyás király idejében), és rájövünk, hogy az egésznek semmi értelme nincs.
a magyar honvédség utoljára eredményt akkor mutatott mikor a második világháborúban önerőből visszaszereztünk főleg magyar lakta területeket
mátyás király idejében nem volt magyar honvédség akkoriban mátyás híres fekete serege volt főleg zsoldosokból
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!