Miért van az, hogy undorodom a nemzet szótól? Annyira paranoid vagyok, hogy mindenben hitlert látom, amiben ott a nemzet, még a hagyományokat is nácinak tartom.
Figyelt kérdés
2014. szept. 9. 14:27
21/24 anonim válasza:
" Lefogadom, hogy te is olyan nem jobber vagy, aki ha érvekkel találkozik, gyorsan fröcsög valamit és elhúz."
Érvelést várni egy hibbantliberóstól? :)
22/24 A kérdező kommentje:
szélsőbal? ha már valaki nem jobbos, akkor szélső balos, oké, rendben, értem a célzást... kösz. egy olyan rendszer kel, ahol a politika nem irányítja az életünket, az állam nem avatkozik be semmibe, egyedül a bírói hatalom lenne erős, amit nem a kormány irányít
2014. szept. 13. 20:43
23/24 anonim válasza:
Megint nem gondolkodsz, aki manapság nem balos vagy liberális, az csak is náci lehet, holott sokan a náci szó jelentésével sincsenek tisztában. Illetve helytelenül is használják. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy a nem jobboldaliak közül mennyien veszik figyelembe, hogy az érme mindig két oldalú. Független bíróságokról ne is álmodozz, mert a kenőpénz mindenhová megtalálja az útját.
24/24 anonim válasza:
Köszönd a fidesznek és a jobbiknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!