Miért van az, hogy undorodom a nemzet szótól? Annyira paranoid vagyok, hogy mindenben hitlert látom, amiben ott a nemzet, még a hagyományokat is nácinak tartom.
XD
Annyira tisztán látszik, hogy kamukérdés. Na mindegy.
Én a nemzet, nemzeti szó elcsépeléséért teljes mértékben a Fideszt okolom. Ahogy annak idején a polgári szót, most a nemzetit teszik tönkre. Minden szar programjukra, mutyijukra ráhúzzák a nemzeti szót és ezzel még a "nemzeti" emberek szimpátiáját is elnyeri és mondhatják, hogy de hisz ez a nemzet érdeke és aki ezt támadja az hazaáruló. Én a nemzetitől, mint mélységesen elcsépelt szótól undorodom, mert ma már azt jelenti, hogy Fideszes mutyi.
Mert gyagyás liberósok vagytok.
A zongorában is rasszizmust láttok.
" nehéz ezt a kérdést feltenni egy újfasisztoid országban, amelyet ismét a jobboldal ural, 2/3?"
Hol van itt jobboldal kormányon? És "liberálhibbnatfasizmus" van inkább, hiába akartál "okosakat" szólni.
Szóval úgy fogalmazok, hogy hülye kérdésre kaptál azt megillető válaszokat. :)
"igen, nehéz ezt a kérdést feltenni egy újfasisztoid országban, amelyet ismét a jobboldal ural, 2/3? + néhány jobbikos? nem lehet értelmes választ kapni szubjektív emberektől"
Definiálnád nekem a fasiszta fogalmát? Mert ez még elismert kutatóknak sem nagyon megy, és a legtöbbjük a baloldal irányából eredezteti. Én elhiszem, hogy te egy megvadult szélsőbalos rendszert óhajtasz vissza, de közlöm veled, hogy nem kérjük Recsk újbóli megnyitását, és elegünk van az ÁVH-ból is. Lefogadom, hogy te is olyan nem jobber vagy, aki ha érvekkel találkozik, gyorsan fröcsög valamit és elhúz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!