Miért mondják a Jobbikra hogy náci párt?
Félretéve a Jobbik-kérdést, a lenti kijelentésre mindenképp reagálnék:
"Az ugyanúgy lezüllött magyarok is ugyanúgy bűnöznek. Nem cigánybűnözés van, hanem nyomorbűnözés."
Ez egy orbitális hazugság! Azt állítani, hogy aki szegény, már rögtön bűnöző is egyben.
Megbélyegezni a szegényeket.
Engem úgy neveltek, hogy inkább haljak éhen, de ne vegyem el a másét.
A magyar nyugdíjasok többsége létminimum alatt tengődig, még sem látni nyugdíjas bűnözőket. Először befizeti a számláit, majd abból a néhány forintból próbál enni, de ha nem futja kajára, inkább megfagy télen és éhen hal, mintsem kolduljon vagy lopjon. A magyarban van gerinc.
Engem tegnap előtt két cigány is leszólított, lejmoltak tőlem, pedig jól öltözöttek voltak.
Minden pártra rámondanak valamit.
MSZP:Kommunista
FIDESZ:Diktatúra
JOBBIK:Náci
Ezt nevezik mocskolódásnak.
"Úgy látom a libbant rizsán kívül nem tudtad meg mitől náci párt."
Gyakorlatilag csak tényeket mondtunk, eddig kb 30 olyan dolog elhangzott, ami miatt náci párt. A náci kijelentéseitől, a náci szavazótáborán keresztül, a náci rokonaikig, mindenük náci, és bármennyire is nem tetszik, bármennyire is utálod a szomszédot a származása miatt, akkor is a jobbik sokat ártott az országnak és a külföldön élő magyaroknak, még úgy is, hogy nem volt hatalmon. És ez akkor is így lesz, ha lepontoztok. Szarok a pontozásra, ha valami úgy van, akkor úgy van, attól függetlenül, hogy ti 14 éves kisfiúk mit gondoltok róla.
"a náci szavazótáborán keresztül"
2014-ben 1 millióan szavaztak a Jobbikra.
Ezek szerint 1 millió náci él az országban?
Ne tettesd már magad nagyobb hülyének, mint amilyennek látszol.
"Gyakorlatilag csak tényeket mondtunk, eddig kb 30 olyan dolog elhangzott, ami miatt náci párt. A náci kijelentéseitől, a náci szavazótáborán keresztül, a náci rokonaikig, mindenük náci, és bármennyire is nem tetszik, bármennyire is utálod a szomszédot a származása miatt, akkor is a jobbik sokat ártott az országnak és a külföldön élő magyaroknak, még úgy is, hogy nem volt hatalmon. És ez akkor is így lesz, ha lepontoztok. Szarok a pontozásra, ha valami úgy van, akkor úgy van, attól függetlenül, hogy ti 14 éves kisfiúk mit gondoltok róla."
Nem mondatok ti semmiféle "tényeket", csak ugyanazokat a papagáj módra bemagolt baromságaitokat, megmosolyogtató nácizásaitokat amelyektől olyan rohadt okosnak képzelitek magatokat!
Az meg arcpirító ahogy "aggódtok" a határontúli magyarokért! Amúgy meg állandóan uszultok ellenük. Emlékszel a 23 millió románnal való riogatásra, satöbbi? Ennyire lehet komolyan venni benneteket.
(Halkan jegyzem meg nem vagyok jobbikos, még egyszer sem szavaztam rájuk, de nevetséges ahogy erőlködtök.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!