Szerintetek a Jobbik csak nacionalista vagy inkább náci (fasiszta) párt?
Egyértelműen fasiszta.
Tettek is érte rendesen, mert azt hitték annó, hogy egész Magyarország csak RÁJUK várt mint a messiásra.....
most, hogy tévedtek, már kampányolnak, hogy: "hüpp,hüpp mi nem is vagyunk antiszemiták,stb..,blablabla"
De ez is lett a vesztük.
Legyen a válaszom felőlem -1milliárd%-os, de úgy kell nekem a jobbik, meg az együtt, mint egy pattanás a selymesen puha hátamra.
,,Egyértelműen fasiszta.
Tettek is érte rendesen, mert azt hitték annó, hogy egész Magyarország csak RÁJUK várt mint a messiásra.....
most, hogy tévedtek, már kampányolnak, hogy: "hüpp,hüpp mi nem is vagyunk antiszemiták,stb..,blablabla"
De ez is lett a vesztük.
Legyen a válaszom felőlem -1milliárd%-os, de úgy kell nekem a jobbik, meg az együtt, mint egy pattanás a selymesen puha hátamra.,,
Ekkora baromságot is ritka olvasni .
",,Egyértelműen fasiszta.
De ez is lett a vesztük.
Legyen a válaszom felőlem -1milliárd%-os, de úgy kell nekem a jobbik, meg az együtt, mint egy pattanás a selymesen puha hátamra.,,
Ekkora baromságot is ritka olvasni ."
Szerintem meg teljesen igaza van.
A náci és a fasiszta nem ugyanaz, csupán az ilyen buta, tudatlan emberek szeretik összemosni ezeket a jól csengő szavakat, mondjuk a borospoharan át nézve tényleg eléggé hasonlóak lehetnek ez a ballibeknek, de ez közel sincs így.
A kérdésre válaszolva, a Jobbik messze nem náci, és kikéri magának, hogy valaki így nevezze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!