Szerintetek a Jobbik náci párt?
Nem.
A Jobbik erősen bűnöző ellenes párt.
A zsidókkal kapcsolatban , a Jobbik csak egyensúlyt akar és nem alá, fölé ,mellé rendeltséget.
Mivel , el kell ismerni , egyes zsidóknak elég nagy a befolyása Európában , és ez nagyon rossz.
http://www.youtube.com/watch?v=SLp-V4ARP9M itt ez a videó
akik meg trapistáznak, üzenem, hogy költözzenek, egy sok cigány által lakott helyre vagy Gázába
Egyszer olvastam egy megközelítését a dolognak, mindenki döntse el, hogy elfogadja-e:
Jobbközép: felsőbbrendűség: nincs, eszközök: mérsékeltek
Nemzeti radikális (Jobbik is ida tartozik): felsőbbrendűség: nincs, eszközök: radikálisak
Neonáci: felsőbbrendűség: van, eszközök: radikálisak
Én azt látom, hogy könnyebb a közvéleményt a Jobbik ellen uszítani, hiszen a "nácikat" mindenki utálja, ahelyett, hogy a valós problémákkal foglalkozzunk. Ráadásul tökéletes elterelés, és zsidó-sajnáltatás, arra, hogy közben felvásárolják az országunkat.
Mindemellett azért sajnos néha elég meredek dolgok történnek főleg a pártszimpatizánsok körében, amit nem támogatok.
Azért a Jobbiknak elég sok zsidó és cigány ellenes megnyilvánulása volt.
Nem gonosz üzletember és bűnöző ellenes, hanem zsidó és cigány ellenes. Én is utálom a bűnözőket, és a pénzéhes öltönyösöket.. Csak hogy a zsidók és cigányok közt nem csak ilyenek vannak.
Tisztelt utolsó!
Nem mondom, hogy nem voltak, de pl. Vona Gábor beszélgetett zsidó rabbival, meg testvérének nevezte a dolgozó cigányokat. Érdekes, a másik oldal (zsidók, cigányok), nem hallgatják meg, nem ülnek le beszélgetni a "nácikkal"... És ők vallják magukat értelmiséginek, értelmesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!