Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A szélsőjobb miért áll ki az...

A szélsőjobb miért áll ki az oroszok mellett, már elfelejtették miket csináltak a magyarsággal?

Figyelt kérdés
Lehet mondani, hogy más rendszer van, de bocsánat nincs. Az oroszok ugyanolyanok mint voltak. Semmibe se nézik a magyarokat. Több mint 200 ezer magyar nőt erőszakoltak meg a II. világháború idején. A férfiakat pedig kegyetlenül kivégezték. Valamint rengeteg ártatlan magyar és német embert hurcoltak gulágra, akiknek közük sem volt a háborúhoz. Ezeket az oroszokat szeretitek ti? A magyarság örökös ellenségét? Ennyi fájdalmat nép még nem okozott nekünk. Soha, de soha nem lehet velük lepaktálni.
2014. szept. 6. 09:39
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
De említhetném még 56-ot is és a szétvert házakat amiket maguk után hagytak amikor ki kellett végre menniük 90-ben. Lehet tovább is szeretgetni őket nagyon rendes emberek.
2014. szept. 6. 09:42
 2/17 anonim ***** válasza:
36%

A hivatalos, széljobber álláspont szerint azok szovjetek voltak és nem oroszok.

Szerintük a Szovjetunióban a gaz, sátánista, istentelen zsidóság uralkodott, de jött a Putyin Führer és azóta egész Oroszország az erkölcsös, becsületes, szelíd és jólelkű emberek lakhelye, akik harcolnak az illumináti ufózsidók világhódító elnyomása ellen.

2014. szept. 6. 09:58
 3/17 anonim ***** válasza:
75%
Rengeteg tahó, tudatlan orosz van, nem tagadom, de az Ukrán "konfliktusban" ők nem hibásak, védekeznek és akármennyire is tudatlan a lakosság bizonyos része (pl. Szibéria) akkor is Oroszország lehet a "kulcs" egy normális, konzervatív értékrendhez.
2014. szept. 6. 09:58
 4/17 A kérdező kommentje:
Ez nagyon beteg felfogás!
2014. szept. 6. 09:59
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanakkor én biztos vagyok benne, hogy a szovjetek nem lettek volna ilyen erőszakos, barbár népség, ha nem az oroszoknál alakul ki ez az egész dolog, hanem például a németeknél vagy a franciáknál, de gondolom ez széljobber haverjainkat nagyon nem érdekli, mert szerintük mindenről a kommancsok tehetnek.
2014. szept. 6. 10:00
 6/17 anonim ***** válasza:
32%
Nem értem, hogy miért lett lepontozva a 2-es válaszom, amikor a színtiszta igazságot írtam.
2014. szept. 6. 10:05
 7/17 anonim ***** válasza:
3%
Igazad van kérdező, lassan Ellenforradalom lesz 1956 náluk... Szerintem a legnagyobb hazaárulók akik orosz szimpatizánsok.
2014. szept. 6. 10:07
 8/17 anonim ***** válasza:
0%

Tévedés, nem lesz ellenforradalom 1956, hiszen az a Szovjetunió ellen zajlott és nem Oroszország ellen.

Érted már a szélsőjobbos logikát? :D

2014. szept. 6. 10:18
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát, azért Ukrajnát támogatni is magyarellenesség.

Az új kormányuk nyelvtörvényt hozott, megakarja szüntetni (vagy más meg is szüntette) a magyar nyelv oktatását.

Rendszeresen bántanak magyarokat, illetve rongálnak magyarok által állított emlékműveket, emlékhelyeket.

Természetesen a ruszkik sem földre szállt angyalok, de nem fogom Ukrajnát támogatni, mert magyarellenesek.

Aki magyar létére támogatja, az szintén magyarellenes.

2014. szept. 6. 11:25
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a tatárok, vagy a törökök vészesebbek voltak, na mindegy. Amúgy meg valakinek mindig kell nyalizni/mindig kell egy ellenségkép.
2014. szept. 6. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!