Hasít az ipari termelés, dübörög a gazdaság. Mi lesz itt?
Na látod , megy ez, csak akarni kell!
Lehet normális hangvételben is választ írni.
Én munka mellett diplomáztam, és utána váltottam állást, mindenért megdolgoztam, és sokat tanultam.
Sokat el ellehet érni így is.
javasolnám neked, bár nem tudom hol élsz, mit dolgozol, és milyen az időbeosztásod, hogy lehetőségeidhez mérten, elsőnek egy piacképes szakmát tanulj ki, ha megvagy vele, akkor helyezkedj el benne, valószínűleg a magyar átlag felett fogsz keresni benne.
utána vagy ezen a vonalon képzed magad tovább, vagy a a félretett pénzedből megcélzol egy jobb főiskolát vagy egyetemet, és azt elvégzed.
Nem tűnik könnyű feladatnak, sok évet vesz igénybe, de még mindig jobb pár évet tanulni, mint hogy egész életedben keseregj, mert semmid sincs.
Ez csak egy tanács, vagy megfogadod vagy nem.
"Az ország majd akkor teljesít jól, ha erre is lesz munka, meg 150k nettó fizetés."
Nana, a jólét a hanyatló nyugat ópiuma. Úgy hogy vigyázz, hogy miket beszélsz.
Különben is, nálunk munkaalapú társadalom van, nem aljas jóléti társadalom. Nekünk munka kell, nem jólét.
Hogy mekkora egy tuskó ez a közvetítős válaszoló...
Fentebb leírták, hogy miért csak éhen dögleni lehet nettó 100-ból. És ő még nem is írt az esetleges gyógyszerekről, vagy ruha, egyéb váratlan kiadás stb...
Fogalmad sincs, hogy hogyan megy vidéken élőnek a mindennapjai. Onnan pestről nem is fogod soha megtudni. Ott elhiszem, hogy van minden sarkon munka, meg győrben, de az ország déli és keleti részén csak 50 km-re 1-2, és oda is csak a nem ingázókat veszik fel. A beköltözés meg már leírták mivel jár...marad kb semmire pénzed.
Azzal meg ne gyere már, hogy mindenkinek 2 nyelvet kell tudni, meg diploma....többi országban is megélnek a szakmunkások, meg a közép végzettségűek.. és megélés alatt nem azt értem, hogy hónapról hónapra él, hanem tud venni egy idő után autót, meg házat.
De ezt neked elképzelni lehetetlen, mert 300 feletti fizetéssel sose fogod megérteni.
27es!
itt a kérdésed, mert ugye, amit én tanácsoltam, hogy tanuljál, és nyelveket is tanulj, az nem jó, ugye??
most kiírtál egy kérdést, a helyzetedről!
ahol ugyanezt mondják!
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__60762..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!