Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek lesz valamikor...

Szerintetek lesz valamikor Magyarországon polgárháború a magyarok és a cigányok között?

Figyelt kérdés
Engem nagyon bosszant az hogy én magyar lévén a belemet kidolgozom a megélhetésemért a cigányok meg nemhogy csendben lennének. Inkább rabolnak megfélemlítenek mulatnak stb.Gondolom ezzel nem vagyok egyedül csak azt nem tudom mikor unjuk meg mikor ragadunk fegyvert ha egyáltalán ragadunk.

2014. aug. 31. 20:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

köszönöm a megértésed, 17. vagyok! a fotelnácizás alatt nem téged értettelek, hanem akik egy ésszerű mondatot nem tudnak leírni, csak a harag szól belőlük. Sajnálom a helyzetedet, tényleg. Csak attól félek, ha tényleg "polgárháború" lenne, akkor az énféle romákat is atrocitások érnék, ugyanúgy, mint akik valóban barbárok.

2014. szept. 2. 09:24
 22/23 anonim ***** válasza:
36%
Igen lesz és a a polgárháború végén cigányok átveszik a hatalmat. Ebbe bele kell törődni, nem sokáig lesz már olyan hogy Magyarország.
2014. szept. 2. 21:33
 23/23 anonim ***** válasza:
Türelem, türelem. Jelenleg gazdaságilag jobban járunk, ha az európai ideológiát követjük, liberális gazdaságpolitikával. 2 év múlva elmegy az amerikai liberális elnök, és minden jel szerint újra republikánus lesz. Ezzel együtt Európában is egyre hangosabbak a bevándorlás ellenes hangok. Egy ilyen pici ország, mint mi, nem lépheti meg sem az oroszokhoz való húzást, sem a rasszizmust. Amint átalakul ideológiailag Európa, mi is velük fogunk tartani, és közben végig a támogatásukat fogjuk élvezni. Ez a racionális út az ország előtt.
2015. jan. 15. 01:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!