Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek lesz valamikor...

Szerintetek lesz valamikor Magyarországon polgárháború a magyarok és a cigányok között?

Figyelt kérdés
Engem nagyon bosszant az hogy én magyar lévén a belemet kidolgozom a megélhetésemért a cigányok meg nemhogy csendben lennének. Inkább rabolnak megfélemlítenek mulatnak stb.Gondolom ezzel nem vagyok egyedül csak azt nem tudom mikor unjuk meg mikor ragadunk fegyvert ha egyáltalán ragadunk.

2014. aug. 31. 20:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
9-es, tőled nem is vártunk mást...
2014. aug. 31. 20:49
 12/23 anonim ***** válasza:
23%
12-es, óvodások ellen
2014. aug. 31. 21:00
 13/23 anonim ***** válasza:
32%
12-es, leánygimnnazisták ellen
2014. aug. 31. 21:01
 14/23 anonim ***** válasza:
84%
Egyértelműen nem lesz. Mert mire sor kerülne rá, addigra ezt az országot nem Magyarországnak fogják hívni.
2014. aug. 31. 22:15
 15/23 anonim ***** válasza:
36%
Természetesen lesz.
2014. szept. 1. 01:51
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

"Sajnos nem sikerül nekik beintegrálódni"

Megpróbáltak? Sajnos nem sikerülni az szokott amit legalább megpróbálnak.

2014. szept. 1. 01:52
 17/23 anonim ***** válasza:
37%
én valamilyen szinten mindenkinek igazat is adok, de nem is. mi ez a dilemma? talán az, hogy nem integrálódtak be, talán nem is akartak, de nem is hagyták talán, így igénytelenek. nem kell éreztetni, és beléjük nyomni, otthonukban sem, családba, hogy "én most cigány vagyok, nem érdekel semmi", vagy "te cigány vagy, az is maradsz". Nem, marhaság. Én félig vagyok az, sz sincs arról, hogy igénytelen lennék, talán ezért sem szeret a rokonság, mert "fejlesztő" magatartású vagyok, most kezdem a harmadik évem egyetemen, és még ösztöndíjat sem kapok, mert azt a legjobb tanulók vehetik igénybe, meg nem jelentkeztem anno idejében szociálisra. gazdálkodunk, mezőgazdaság, abból tartom jelenleg el magam, tudom, ha okosan teszem, megéri. nem az idólumok és az előítéletek viszik előre az embert, hanem, ha hagyják gondolkodni, na ez vagyok én, a környék egyetlen cigány származású egyetemistája, és sajnos kevesen vagyunk országszerte, pedig ez kéne. Ja, hogy akkor fotelnácik, akkor meg tőletek venné el a nem létező munkahelyeiteket a cigányok? ti is, mert van időtök agyalni, azért vannak ezek a kérdések. Részemről nincs szükség polgárháborúra, de sajnos a romák 98%-a miatt, lehetséges, de én nem akarom megérni, mert akkor a normálisokat is lekaszabolják. fel a fejjel, előre, gondolkodj a jóért! :D
2014. szept. 1. 09:49
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
polgárháborúhoz polgárok kellenek - mindkét oldalon
2014. szept. 1. 11:59
 19/23 anonim ***** válasza:
27%

ja ja, nem is gyáva kukacok mint a magyariak

én se harcolnék a cigányok ellen. - értetek

2014. szept. 1. 13:30
 20/23 A kérdező kommentje:

Kedves 2-es válaszoló.Nekem eddig a jelenlegi kormány csak jót adott(ez az én véleményem ki ki tudja a sajátját).De mikor a feleségem nem mer haza jönni az 500m-re lévő munkahelyéről mert akikkel te forradalmat akarsz leszólítják hogy adjon cigit meg nincs e kedve beszélgetni amióta egy két pofon mellet elmagyaráztam ,hogy mihez tartsák magukat inkább át mennek a másik oldalba ha arra járok. Vagy a kb 3-4 éves mély szegény gyerek le köcsög k*rv*zta édes anyám minden ok nélkül. Vagy mikor az 55éves barátomat kirabolja pár 15 éves cigánygyerek 1 doboz cigiért meg 2500ft-ért és sorolhatnám a végtelenségig. Akkor ne haragudj ha nem a kormányt nézem az ellenségemnek .Kedves 17. te a maradék 2% ba tartozol. Ezért tisztellek téged. Én is ismerek még rendes romákat de te is tudod ,hogy nagyon kevesen vannak . Lehet azt gondolod rólam "fotelnáci" vagyok ,de ez nem igaz. Belőlem nem a gyűlölet

beszél hanem a kilátástalanság. Igaz már csak a gyerekkoromból emlékszem kb 20 éve arra ,hogy nem kellet a saját városomban a sötétben félni mikor csapnak le egy baltával 1 doboz cigiért. Rengeteg roma haverom volt ma mindegyik dolgozik rendes hétköznapi életet él.Ahogy elnézem a mostani cigány gyerekeket fiatalokat hát nem tudom ki fog ebben az országban dolgozni mondjuk 20 év múlva de hogy ők nem az biztos.

2014. szept. 1. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!