Szerintetek lesz valamikor Magyarországon polgárháború a magyarok és a cigányok között?
"Sajnos nem sikerül nekik beintegrálódni"
Megpróbáltak? Sajnos nem sikerülni az szokott amit legalább megpróbálnak.
ja ja, nem is gyáva kukacok mint a magyariak
én se harcolnék a cigányok ellen. - értetek
Kedves 2-es válaszoló.Nekem eddig a jelenlegi kormány csak jót adott(ez az én véleményem ki ki tudja a sajátját).De mikor a feleségem nem mer haza jönni az 500m-re lévő munkahelyéről mert akikkel te forradalmat akarsz leszólítják hogy adjon cigit meg nincs e kedve beszélgetni amióta egy két pofon mellet elmagyaráztam ,hogy mihez tartsák magukat inkább át mennek a másik oldalba ha arra járok. Vagy a kb 3-4 éves mély szegény gyerek le köcsög k*rv*zta édes anyám minden ok nélkül. Vagy mikor az 55éves barátomat kirabolja pár 15 éves cigánygyerek 1 doboz cigiért meg 2500ft-ért és sorolhatnám a végtelenségig. Akkor ne haragudj ha nem a kormányt nézem az ellenségemnek .Kedves 17. te a maradék 2% ba tartozol. Ezért tisztellek téged. Én is ismerek még rendes romákat de te is tudod ,hogy nagyon kevesen vannak . Lehet azt gondolod rólam "fotelnáci" vagyok ,de ez nem igaz. Belőlem nem a gyűlölet
beszél hanem a kilátástalanság. Igaz már csak a gyerekkoromból emlékszem kb 20 éve arra ,hogy nem kellet a saját városomban a sötétben félni mikor csapnak le egy baltával 1 doboz cigiért. Rengeteg roma haverom volt ma mindegyik dolgozik rendes hétköznapi életet él.Ahogy elnézem a mostani cigány gyerekeket fiatalokat hát nem tudom ki fog ebben az országban dolgozni mondjuk 20 év múlva de hogy ők nem az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!