Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is magávalragadó,...

Szerintetek is magávalragadó, jó magyar ember Orbán? Olyan mint Kossuth nem? Jó kezekben van az ország.

Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 20:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
9%
Ja! Kossuth apánk. Orbán apánk! Egy nagy fa-zt! A te apád! Tudod? (Jelzöket tapintatbol nem irtam!)
2014. aug. 30. 23:31
 12/24 anonim ***** válasza:
70%
igen
2014. aug. 31. 20:44
 13/24 anonim ***** válasza:
17%

'Szerintetek is magávalragadó ember Orbán'

Az biztos, jól magával ragadja a pénzünket!

2014. aug. 31. 21:28
 14/24 anonim ***** válasza:
30%

Furcsa szexepiled van, kedves kérdező, de ízlések és ficamok. Csak azt nem értem, hogy jön ide Kossuth?!

Szerintem se nem

- magávalragadó

- jó

(a magyarságát nincs jogomban és gusztusom megítélni, de többet ártott csak a 2010-es évben, mint az összes többi kormány a rendszerváltás óta összesen)

Embernek nem nevezném legalábbis morális értelemben semmiképpen max valami humanoid képződménynek.

NEM olyan mint Kossuth

HAMIS kijelentés részedről az, hogy Jó kezekben van az ország. Vagy melyik országra gondolsz? Biztos van olyan ország, amelyik jó kezekben van, de az nem Magyarország, és nem most, az biztos, de szerintem te erre gondoltál.

2014. aug. 31. 23:52
 15/24 anonim ***** válasza:
71%
igen
2014. szept. 1. 05:58
 16/24 anonim ***** válasza:
38%
Na ezt a kérdést is jelenteni fogom, mert rossz kategóriában van. Ennek a humorban lenne a helye. :D
2014. szept. 2. 23:23
 17/24 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem mégis magával ragadó, de nem Kossuthoz hasonlítanám, hanem egy aligátorhoz. A többiről meg már feljebb kifejtettem a véleményem, az nem változott.
2014. szept. 3. 12:00
 18/24 anonim ***** válasza:
18%
Orbán és Kossuth között annyi a különbség mint az aranyér és az aranyág között!
2014. okt. 30. 22:23
 19/24 anonim ***** válasza:
Mennyi alkohol elfogyasztása után borul be valaki annyira, hogy Kossuthot ezzel az Orbánnal egy lapra írja?
2014. nov. 8. 14:22
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom, a kérdező provokációnak szánta ezt a kérdést ilyen stílusban feltenni - de Orbán igenis jó magyarként viselkedik, és a jelenlegi politikája nagyon is helyes. Jelenleg nem lehetne jobb kezekben az ország.

Most a fokozott, egyre keményebb EU-s megszorítások és a kibontakozóban lévő világháború miatt kifejezetten nehéz helyzetben van az ország, csoda, hogy egyáltalán fejlődni tudunk.

Jó lenne, ha nem a kormányunk, vezetőnk milyenségéről vitatkoznának az emberek, hanem arról, hogy az amerikaiak puccsot akarnak ellene végrehajtani az ellenzékünket és a "civil" szervezeteinket felhasználva.

2014. nov. 17. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!