Szerintetek is magávalragadó, jó magyar ember Orbán? Olyan mint Kossuth nem? Jó kezekben van az ország.
'Szerintetek is magávalragadó ember Orbán'
Az biztos, jól magával ragadja a pénzünket!
Furcsa szexepiled van, kedves kérdező, de ízlések és ficamok. Csak azt nem értem, hogy jön ide Kossuth?!
Szerintem se nem
- magávalragadó
- jó
(a magyarságát nincs jogomban és gusztusom megítélni, de többet ártott csak a 2010-es évben, mint az összes többi kormány a rendszerváltás óta összesen)
Embernek nem nevezném legalábbis morális értelemben semmiképpen max valami humanoid képződménynek.
NEM olyan mint Kossuth
HAMIS kijelentés részedről az, hogy Jó kezekben van az ország. Vagy melyik országra gondolsz? Biztos van olyan ország, amelyik jó kezekben van, de az nem Magyarország, és nem most, az biztos, de szerintem te erre gondoltál.
Gondolom, a kérdező provokációnak szánta ezt a kérdést ilyen stílusban feltenni - de Orbán igenis jó magyarként viselkedik, és a jelenlegi politikája nagyon is helyes. Jelenleg nem lehetne jobb kezekben az ország.
Most a fokozott, egyre keményebb EU-s megszorítások és a kibontakozóban lévő világháború miatt kifejezetten nehéz helyzetben van az ország, csoda, hogy egyáltalán fejlődni tudunk.
Jó lenne, ha nem a kormányunk, vezetőnk milyenségéről vitatkoznának az emberek, hanem arról, hogy az amerikaiak puccsot akarnak ellene végrehajtani az ellenzékünket és a "civil" szervezeteinket felhasználva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!