Elkerülhetetlen Magyarországon a polgárháború?
Vagy esetleg nem örök elégedetlen? Arra nem gondoltál?
Ne a politikát hibáztasd mindenért.
" Aki szerint itt minden tökéletes"
Ne forgasd ki a szavainkat!! Ilyet se én, se más nem írt itt. Persze, hogy lehetne jobb, mert mindennél van jobb.
09:08...Senki nem írta hogy minden tökéletes. De azért ez amit művelsz már röhejes, hogy ha valaki épp nem panaszkodik akkor arra ráfogod hogy "de majd fogsz".
Meg ha valaki nem ért veled egyet az rögtön gazdag, fideszes, nagyon buta...olyan véletlenül sincs hogy valaki csak szimplán normálisan megél és panaszkodás helyett tesz a dolgokért.
Alább egy épületes komment:
"Szerintem pedig meg kell tisztítani az országot a
mocsoktól.
Fúúú, attól tartok akkor nem sok magyar fog életben maradni... :))"
Mit is mondjak?
A 11-es kommentelőnek milyen származásúnak tetszik lenni?
Sosem késő a coming outolni, kedves 11-es. Mocskos magyarozni már tudsz, állj elő a farbával. Van tippem.
Ha azt nézzük, akkor a magyar társadalom, a világ "leggazdagabb" és legbékésebb társadalmai közé tartozik!
Ha a világ népessége 7 milliárd fő, abból bizony a fele úgy fexik le este aludni, hogy nem biztos hogy reggel felébred. Vagy úgy kel fel reggel, hogy nem biztos hogy megéri az éjszakát. Háborúk, népirtások, éhínségek, járványok kaszálják az emberiség felét nap mint nap!
Aztán ott van az emberiség másik fele. Sok olyan ország van, ahol nincsenek ilyenek, de a brekusz segge alatt vannak! Csak Európában van néhány ilyen: Albánia, Koszovó, Makedónia, Moldova, Belorusz! És a többi kontinensről még nem is beszéltünk. Pl. egész Latin-Amerikában sz.r.bb a helyzet, mint nálunk!
Tehát elmondhatjuk, hogy a felső tíz százalékhoz tartozunk!
Persze hogy vannak problémák. De a problémákat még csak tetézzük a folyamatos nyavalygással! Ha mindenki használná az eszét, és minden alkalmat megragadna a munkához (pénzkereséshez), akkor sokkal jobb is lehetne!
Szerintem nagyon jó hely az a top 10!
túl jó itt az élet minden életképtel kis nyominger megéri a felött kort aztán csak sopánkodni tud,
az ilyenek lennének egy háború első áldozatai
Kérdező, jól sejtem, hogy a cigányokra gondoltál?
Sokan állandóan magyar-cigány polgárháborút vizionálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!