Elkerülhetetlen Magyarországon a polgárháború?
"Szerintem pedig meg kell tisztítani az országot a mocsoktól."
Fúúú, attól tartok akkor nem sok magyar fog életben maradni... :))
"Túl buták itt az emberek, ahhoz, hogy polgárháborút robbantsanak ki."
Hát nem tudom ki hogy van vele, de én inkább tanulok, képzem magam, dolgozok, pénzt keresek, szórakozom, kirándulok...és boldog vagyok.
A polgárháború meg a legrosszabb dolog ami egy országgal történhet, meg még csak nem is arról van szó, hogy egy külső ellenség támad, hanem országom belül egymást ölik az emberek, és pusztítják a saját értékeiket.
"El kell takarítani a mocskot"...Ja ezt gondolja az ISIS is, miközben fiatal férfiakat, és gyerekeket gyilkolnak halomra, meg fejeznek le élve.
Az az igazi buta ember, aki polgárháborúra vágyik egy alapvetően biztonságos országban.
12#
Majd ha kenyérre nem lesz pénzed, akkor mondjad, hogy hülyeség kiállni a jogaidért, és azért, hogy ne csak egy dolgozó robot legyél a kormánynak.
"Ja ezt gondolja az ISIS is, miközben fiatal férfiakat, és gyerekeket gyilkolnak halomra, meg fejeznek le élve. "
Kihagyták a nőket! Azonnal gyilkoljanak nőket is meg fejezzenek le, különben ez nemi diszkriminálás! Ami üldözendő!
" Hát nem tudom ki hogy van vele, de én inkább tanulok, képzem magam, dolgozok, pénzt keresek, szórakozom, kirándulok...és boldog vagyok."
Maximálisan egyetértek! Aki akar az boldogul simán.
Egyesek nem tudják értékelni mennyire jó helyen élnek.
Háborúra vágyni?! Teljesen hülyék itt egyesek?????? Vagy csak a karosszékből azt se tudják mit beszélnek?
És mire gondol, utolsó?
A kérdésből nem derül ki, kik lesznek a szemben álló felek. Talán faji tisztogatásra gondoltok? Vagy egy liberál vs. konzervatív 1-1-re?
Megsúgok egy titkot: Nem csak bal és jobb oldal van. Annyira megosztott ez az ország, hogy kivitelezhetetlen egy polgárháború.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!