Vajon akik szerint a jobbikosok 100%-a zsidózik meg MEG AKARJA ÖLNI a cigányokat, azok milyen jogon szólják le azokat akik szerint a cigányok többségével gond van?
Erről most lehetne vitázni, hogy melyik félnek van igaza, bár míg a jobbikosokat max a két párt szimpatizánsai általánosítják ennyire le, addig a cigányokat mind3 párt tagjai közül nagyon sokan rendre elítélik a tetteikért.
Most tényleg, akik az általánosításról papolnak azok joguknak érzi ugyanúgy általánosítani? kicsit egyoldalúak vagyunk nemde?
Üdv!
én egy dolgot nem értek
az igaz hogy van CIGÁNYBŰNÖZÉS!!!!!!!!!
de vannak olyan cigányok is akik tényleg BECSÜLETESEK!
akik becsületesek azokat miért nem lehet nyugton hagyni?
én MAGYAR mielőtt valaki beszólna!
a náci kisebbségen kívül ki akarja még őket bántani? Attól, hogy pár agyament ember aki a jobbikot kedveli és mellé nácizik, még nem jelenti azt, hogy mindenki ilyen, a többség nem az.
a magyar emberek nagy többsége megbecsüli a dolgozó becsületes cigányokat.
A jobbikosok mondják a magukét, de ténylegesen hány embert öltek meg eddig? Hányat raboltak ki? És a cigányok? Akkor meg miről beszélünk?
Mellesleg te mikor húzol el minél messzebbre? Ha 10 cigány vagy 10 gárdista jön szembe sötétedés után?
Ezen az oldalon nincs olyan nap,hogy legalább egy Jobbikos ne gyűlölné,gyalázná az ÖSSZES cigányt és zsidót,ezért az általánosítás,mégha nem bizot,hogy aminden Jobbikos ilyen
Én elítélek mindenfajta agressziót,függetlenül attól,hogy az elkövető cigány,magyar vagy hottentotta.
Ami pedig a zsidókat illeti:A világ gazdaságát kézben tartókat én sem szeretem.De a pénz az ő kezükben van.És pénz nélkül egyetlen gazdasgá,és ország sem működhet.Szépen hangzik,hogy ki velük,de akkor ki biztosítaná a pénzt az ország működéséhez?Nem hiszem,hogy a magyar milliárdosokra számítani lehetne!
Sajnos a világ már csak így működik,ez a realitás,akár tetszik nekünk,akár nem.
szerintem nem teljesen érted miről beszélek. ha egyetértetek, hogy a cigányok többsége agresszív, de nem értetek egyet, hogy általánosítsunk, akkor ti milyen jogon általánosítotok minden jobbikosra pár zsidózó agresszív emberből? érted?
pont ugyanazt teszitek mint mi a cigányokkal kapcs.
különbség a kettő között van, de azt most nem ecsetelem, ne menjünk bele más vitákba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!