Vajon akik szerint a jobbikosok 100%-a zsidózik meg MEG AKARJA ÖLNI a cigányokat, azok milyen jogon szólják le azokat akik szerint a cigányok többségével gond van?
Erről most lehetne vitázni, hogy melyik félnek van igaza, bár míg a jobbikosokat max a két párt szimpatizánsai általánosítják ennyire le, addig a cigányokat mind3 párt tagjai közül nagyon sokan rendre elítélik a tetteikért.
Most tényleg, akik az általánosításról papolnak azok joguknak érzi ugyanúgy általánosítani? kicsit egyoldalúak vagyunk nemde?
nem uncsi már ez az egész?
most őszintén!
nincs jobb ennél, mint gépezni?
én jobbikos vagyok, de szerintem ezekkel a kérdésekkel nem segítjük kedvenc pártunkat
ez nem erről szól, hogy segítsem, ártani nem ártok neki. téríteni sem akarok.
Csak próbálom ráébreszteni az embereket, hogy időnként magukba kellene nézni.
Azért valljuk be, hogy a kérdésem nem provokáló gyűlöletkeltő, stb, csak éppen próbál rávetíteni arra, hogy sokan ugyanazt teszik amivel minket vádolnak. és pl engem idegesít, hogy nem tudok egy rendes dolgot kifejteni, mert kapásból leugatnak, hogy zsidózó jobbikos vagyok.
okoska, kérlek magyarázd már meg, hogy hol a hittérítés?
senkit nem ösztönöztem arra, hogy legyen fidesz-ből mszp-bpl jobbikos.
A stílusból, hülyegyerek! :)
Bocs, magas labda volt, nem lehetett kihagyni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!