12/26 anonim válasza:
Anno a dragon ball visszahozásáért is volt aláírásosdi, az hasznosabb volt! XD
14/26 anonim válasza:
nem. mert a Jobbik nem kirekesztő és gyűlöletkeltő hanem szimplán reálisan látja az ország problémáit.
azért jó látni h ilyen kevés jött össze :)
15/26 anonim válasza:
VALAKI FEL TUDJA TÖRNI EZT A HONLAPOT AMI FEL VAN TÜNTETVE?
ha igen 10 ezer Ft utalok bármilyen számlára amit megjelöl
remélem minél hamarabb megszűnik!
hogy rohadjanak meg!
16/26 anonim válasza:
ja és a Jobbik igen is az én nevemben van kint
szóval cigányok.... szavazz másra ha nem tetszik vagy húzzatok a büdös ...
17/26 anonim válasza:
én ezt támogatom
http://www.youtube.com/watch?v=8M0KeF3Es9Q&feature=player_em..
Isten engem úgy segélyen!
18/26 anonim válasza:
Ez annyira aranyos. Tegyünk a kirekesztés ellen, érdekes hogy az emberek többsége miért mindig csak valami ellen akar tenni sosem valamiért, tehát rekesszünk ki három képviselőt akiknek van valami mondanivalójuk. És ha már itt tartunk akkor legközelebb ha megyünk az utcán és veszekedő embereket látunk akkor verjük őket békésre aztán menjünk haza és kúrjunk egy hatalmasat természetesen a szüzességért.
19/26 anonim válasza:
csak tudnám melyik zsidó pontozott le :)))
agyon lőném azt a kutyát :)))
20/26 anonim válasza:
hogy a lepra rohassza le azok kezét akik itt lepontoznak :)
..!..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!