Akik mind a két nagy pártot (Fidesz, MSZP) csalók, rablók gyülevész hadának tartják, azok többsége miért maradt otthon április 6. -án a Jobbikra vagy LMP-re való szavazás helyett?
Jobbikra? Fidesz 2 orosz mániával meg gyűlöletkampánnyal na meg középkori gondolkozással.
Kösz nem.
LMP meg lapít.
Én a MOMA-ra szavaztam volna, de érdekes módon ő "nem teljesítette a minimum aláírásokat"
Bezzeg a cigópárt igen.
"Nem akarok kötekedni, de micsoda az a "középkori gondolkozás" ?"
Ajánlok neked megtekintésre pár Orosz Mihály Zoltán videót.
Lényegében agyonverni, felakasztani, kizsigerelni, terrorban tartani, máglyára vetni mindenkit, aki akár csak egy kicsit is nem tetszik. Ez a középkori gondolkodás.
https://www.youtube.com/watch?v=oU7kBoQav00
Tessék. Lényegében az egész hangfelvétel arról szól, hogy egy újságíró odamegy Érpatakra és miközben nézelődik, a polgármester rendesen nekitámad, pedig még azt sem tudja, hogy kicsoda, micsoda és mit akar, de fél órán keresztül nyomatja a berögzült, ostoba, üldözési mániás szövegét, hogy az embernek már a feje is elkezd tőle fájni.
Ez az ember maga a Jobbik esszenciája.
A Jobbikhoz köthető nyíltan rasszista kopasz neonácik (ismerek én is személyesen párat), Novák Előd, ifj. Hegedűs Lóránt vagy Gyöngyösi Márton nehezen védhető kijelentései, a parlamenti tiszaeszlározás és a többi eltántorított a Jobbiktól.
Egyértelműen Paks II. és általánosságban atomenergia-párti vagyok, leendő villamosmérnök, energetika szakiránnyal szerintem nem veheti komolyan Széll Bernadett "energetikai szakvéleményét" (baromságait).
Behúztam Thürmer apánk Munkáspártját.
mivel ugyanúgy nem tetszenek.
csak jobb liberálisra fogok szavazni ha lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!