A magyar kormány miért Ukrajnát fegyverzi a kárpátaljai magyarok és ruszinok biztonságának szavatolása helyett?
Mert a Fidesz atlantista, EU konformista.
Jelenleg az a kóser, ha kiállnak Ukrajna "területi egységéért".
Pedig az ukránok nem érdemlik meg.
1. Nem tudom honnan veszi a kérdező a kijelentését, de szeretném kérni, hogy nem kurutyinfós, hitelesebb hírforrást csatoljon a magyar kormány dolgáról.
2. NEm tudom miért gondolja a kérdező azt, hogy a magyar érdek - vagy bármi - azt kívánná, hogy mi a külföldi magyarok biztonságát szavatoljuk.
A két kérdezői állítás vicc, hazugság.
A magyar érdek az, hogy béke és stabilitás legyen a szomszédunkban, valamint az, hogy oroszország terjeszkedését megfékezzük.
Ilyen egyszerű. De ettől még a kérdés szándékos manipuláció.
Ha vetted volna a fáradtságot és olvastad volna a cikket, akkor láthattad volna, hogy a cikk nem a fantázia szüleménye, hanem alá van támasztva kormányzati honlapra irányító linkekkel és fényképekkel.
" NEm tudom miért gondolja a kérdező azt, hogy a magyar érdek - vagy bármi - azt kívánná, hogy mi a külföldi magyarok biztonságát szavatoljuk. "
Te milyen nemzetiségű vagy? Mert hogy nem magyar, az tuti. Ennyire hungarofób választ ma még nem olvastam ...
Nálunk kisebb országok és népek, pl. a zsidók miért aggódnak és aggódhatnak folyamatosan külföldre szakadt, nem Izraelben élő nemzettársaikért ? Mi miért nem ? Miért kell a "Legyünk kisebbek" politikát nyomatni ?
A többire most és a későbbiekben sem fogok reagálni, mert ebből a hozzászólásból süt a mérhetetlen rosszindulat és butaság.
"Nem tudom eldönteni,hogy a válaszod egy hatalmas provokáció előkészületét takarja, vagy egy talpnyaló vagy, vagy tényleg szó szerint gondolod,amit leírtál. Ha a legutóbbi, akkor nem kívánok neked semmi jót."
Ne várj semmi értelmeset a hungarofób biodroidoktól, attól messze állnak.
Jules Winnfield!
Keresd meg az általad linkelt "hírportál" impresszumát!
Ja, hogy nincs olyan? Ne is hírportál? Akkor mi?
Mitől hiteles?
Esetleg te is hozzájuk tartozol és itt hirdeted a cikkeidet?
Ki pénzel titeket?
na, mindjárt utánanézünk mi ennek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!