Magyarország hol rontotta el?
Huh soroljam....
Elrontotta:
-1989-ben
-1945-ben
-1920-ban
-1918-ban
-1848-ban
És még sorolhatnám.....
Elkúrta az MSZP!
Meddgyesy hitelre adott "jólétet"
Gyuri kozmetikázta a csődöt!
Orbánnak meg csak a romhalmaz,
és az ebből varázsolt BIRODALOM jutott!
Hajrá!
Átment rajtunk még a Trójai Faló is!
amit mi átéltünk az példátlan!
Jó, hogy netezhetünk még magyarul!
Azt hitték, ha megcsonkítanak, majd kussolunk!
De épp fordítva lett!
Én úgy gondolom a felelősség azoké, akiknek volt szavazójoga 2006 előtt... És nem azért, mert 2006 fordulópont lett volna, de én pl. abszolút nem vagyok felelős a magam 18 évével, amikor idén szavazhattam először és pár éve tudom követni a folyamatokat...
Szóval úgy gondolom a hibát ott vétettük, hogy nem ragaszkodtunk 1848, 1918 és 1956 eszméihez amit követeltek is még '88–'89-ben az utcai protestek során. Bűnbakot akarsz?! A saját szüleid (vagy épp te magad?), nagyszüleid, szomszédaid, barátaid... Együtt, mindenki, szép lassan, kőről kőre hordta szét az országot, akár csak a Colosseumot az olaszok... Csak azt megfékezték.
Jelenleg mi a probléma? A fidesz egyeduralma és nemtörődömsége, hogy sutbadobta a 88-ban hirdetett nézeteket, hogy putyin seggét nyaljuk, hogy erősödik a szélsőjobb, hogy nacionalista az ország, hogy nem figyelünk egymásra.
Persze le leszek pontozva, mint libsi. De nem kenyerem se a régi, se az "új" MSZP, nem kedvelem az MLP-t, se az E14-et, az LMP is rossz irányba tart mostanság..... Szóval biztos szabadkőműves zsidó gyíklény vagyok. ;) És ez a probléma, itt rontja el az ország. Ez a fórum a temetője. :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!