Orbánt náci egyenruhában ábrázolja egy cseh lap. Miért nácizzák Orbánt?
Én már s Holdon is láttam az UFÓ szeretőmmel!
Beperelem_!
Hát akkor nem egyenruhában volt! _MEZTELEN_!
Tehát épp kefélte a szervéliai sexopossumot..
Mert így drámaibb hatást lehet elérni.
Ezt a náci kártyát még sokan beveszik.
azért,mert Kádár ugyanilyen volt.
Miért vagytok vakok,magyarok ?
mert egy magyar liberális lap azt nézte ki az egyik beszédéből, hogy a putyini diktatúrát tekinti példaképnek, kézről kézre járt, aztán az osztrákoknál test öltött, hogy ő akkor most visszaállítaná nagy-magyarországot...
az egész egyébként abból indult ki, hogy orbán kritizálni merte a liberális demokráciát, ami persze nem tetszett a liberálisoknak, mert igazat mondott
Úgy látszik, Orbán valamivel nagyon rálépett bizonyos nyugati körök lábára. Nem egyértelmű, hogy a lejárató kampány inkább pénzügyi vagy ideológiai okok miatt indult el, mindkettőt lehet magyarázni (nem akarják, hogy a nálunk elindult folyamatok - bankadó, visszaállamosítás, stb. - náluk is megkezdődjön, vagy nem tetszik nekik a liberális politikát bíráló kommunikáció).
Mindenesetre nagyon el akarják hitetni a nyugatiakkal, hogy az Orbán gonosz, bizonyára azért, mert félnek a hasonló politikai irányzatoktól a saját hazájukban. De szerintem ez legyen az ő nyomoruk, nem hiszem, hogy nekünk, magyaroknak ezzel foglalkoznunk kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!