Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha egy hamis betyársereg póló...

Ha egy hamis betyársereg póló van rajtam és ha ezt meglátja olyan akin igazi van vagy netalán egy betyársereg tag akkor mit kaphatok érte?

Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 20:24
1 2
 11/14 anonim válasza:
40%

Egyáltalán nem hülye kérdés!!!

Aki nem a Betyársereg tagja nem hordhatja a pólójukat...

Ezért is vannak ma már a "TÁMOGATOM" felirattal ellátott Sereg pólók.

Amihez nem értetek inkább ne szóljatok hozzá és a saját tájékozatlanságotok miatt ne a kérdezőt hibáztassátok!

2015. jún. 16. 21:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszadónak van igaza. Nekem is van betyársereges pólóm és pulóverem. De a ne bántsd a magyart, mert pórul jársz felirat nincs rajta. Helyette: Inkább állva meghalok, minthogy térdelve éljek. Astorián megvehető Budaházy boltjában. Eredeti pólót szerintem se hord!
2016. febr. 10. 03:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Ezt egy igazi magas rangú betyártól tudom, nem szeretik, ha valaki hordja, mivel azzal lejáratod őket. Nem vagy kigyúrt, sportos stb, már ez elég
2016. febr. 10. 03:20
 14/14 anonim válasza:

Mint olyan h betyàrsereg nincs szakkörök vannak kötö szövö hasonlolok

Szoval ha egy hamis ilyen szakkör poloba csellengsz és kiszurnak valiszinü el lesz beszélgetve veled

Ez a szakkör egy csalàd

Ha màr polot akarsz vannak tamogatoi polok de az se ugymond menőségre van kitalàlva

2016. szept. 12. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!