Iphone 5 clon? (lent)
Figyelt kérdés
Vettem egy Iphone 5 klónt újonnan és telefon szervízbe megtudják csinálni úgy mint egy igazi iphonet? külsőre ugyan úgy néz ki,csak belülről nem. Pesten hol és mennyiért lehetne?
Köszönöm:) Csak normális válaszokat :D
2014. aug. 11. 12:42
1/8 anonim válasza:
Hogy tudnak javitani ugy, mint egy igazit, ha teljesen mas van benne. Meg ahhoz is szerencse kell szerintem, hogy egyaltalan javitani tudjak. De probalkozni lehet. Sok sikert!
3/8 A kérdező kommentje:
Nem teljesen ugyan olyanra. Csak pl. más kamerát.
2014. aug. 11. 12:58
4/8 anonim válasza:
Mit vártál a clonetol? Az is csoda, h egyátalán müködik!
Egyébként sosem értettem ez ilyen embereket, minek vesznek ilyeneket. Ha egyszer nincs pénz iPhone-ra, akkor vegyen Androidot.
Ja, hogy menö az iPhone? Igen...az iPhone, de nem a clone.
5/8 Saavedro válasza:
Mivan. Ezt a kérdést most nem értem. De tök mindegy. Egy noname, hivatalosan nem létező készüléked van. Alkatrészed hozzá meg nem. Nem javítható.
6/8 anonim válasza:
Ember XD fogd már fel hogy nem lehet.
Hülyeség amit kérdezel. Lehet az akármilyen hiper-szuper csúcs klón, akkor sem lehet olyant csinálni amilyent te akarsz.
Meg minek vettél klónt ? Egyre nagyobb hülyeség a fiatalok körében a klón...semmire nem jó.
7/8 anonim válasza:
Nincs alkatrész a klónokhoz, nem javítható
8/8 Koplárovics Béci válasza:
Négy kilóért esküszöm megcsinálom neked tök olyanra, mint az iPhone 5 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!