"Mert nem jártál iskolába."
Muterod járt, rühös?
"Nem csak a hazánkba hanem az EU -ba is azok lettünk igaz vannak páran akik boldogulnak"
Dehogy vannak.
"Nem csak a hazánkba hanem az EU -ba is azok lettünk igaz vannak páran akik boldogulnak"
"Páran". Érdekes megfogalmazás. Én inkább a "rengetegen" kifejezést használtam volna. De lehet én vagyok hülye, hogy nem veszem számításba az érettségis, idegennyelvet nem beszélő, scam-álláshírdetéssel kijutó, Londonba vágyakozó magyar munkavállalókat. Hülyeség is lenne feltételezni, hogy van aki képzettséggel, nyelvtudással, nem bevándorló-gyűjtőhelyre megy dolgozni, nem?
"Dehogy vannak."
Sokatmondó, igen tartalmas hozzászólás. Megvilágosodtam, és rájöttem, én nyílvánvalóan valamiféle természetfeletti képességnek köszönhetően éltem túl az EU-ban tevékenykedésemet. Igazából, ahogy leszálltam a gépről külföldön, szörnyet haltam, hisz az a fránya EU még a magyar ételt is kilopta a hasamból, a magyar véremről nem is beszélve.
A szokásos reakciókat megelőzve: A libsizés miatt nem sértődök meg, anyám nem krv@, nem tartom magam hazaárulónak, és nem, nem szeretnék egyenlőre külföldön maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!