Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tarlós vs Falus, kire szavazto...

Tarlós vs Falus, kire szavaztok ősszel?

Figyelt kérdés
Budapestiek, ti kire szavaztok ősszel mint főpolgármester és melyik pártra vagy pártszövetségre? Aki nem szeretne szavazni az is írhat. Én is leírom majd.

2014. aug. 9. 23:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"és hát valljuk meg, elkelne némi szemléletváltás. az eddigi mutyik után, most már rendbe kéne szedni Budapestet sok szempontból."

Ilyen pedig soha nem lesz. Magyarországon élsz, lásd már be. Aki itt "rendbe akar szedni" bármit is, az kapja a golyót a tarkójába. Emlékszel a cégvezetőre, aki átadta jutányosan néhány államközeli befektetőnek a részvényeit, és másnap ismeretlen okból meghalt? Hát Welsz-re emlékszel-e?

Bármit, a világon bármit feltennék rá, hogy ha a jobbik valaha is igazán veszélyessé válna, győzelmi esélyessé mondjuk, akkor Zázriveczet azon a napon és ott helyben fogják tarkónlövetni, mondjuk egy utcai rablásnak álcázva. A jobbik eléggé személykultusz-központú berendezkedésű, ez padlóra vinné.

2014. aug. 10. 09:22
 12/23 anonim ***** válasza:
Biztos nem fog nyerni, de legalább legyen egy kis súlya Staudtnak.
2014. aug. 10. 09:49
 13/23 anonim ***** válasza:

Staudtnak vannak jó ötletei, de ez mind kevés.

Önkormányzati választásoknál, az emberek nem pártokra szavaznak, hanem emberekre.

Nem olyan, mint a parlamenti választás.

2014. aug. 10. 09:57
 14/23 A kérdező kommentje:
Csak hogy én is válaszoljak. Én Tarlósra fogok szavazni, messze jobb mint bármelyik jelölt l. És valjuk be, egy ellenzékit Budapestre a kormánnyal szemben?. Amúgy arrogáns és néha kicsit flegma, de szerintem jó arc és jó polgármester.
2014. aug. 10. 12:33
 15/23 anonim ***** válasza:
Gondoltam, mondok valamit. Érvet. De úgy látom, az itt szükségtelen, egyébként is csak vélemények hangoztak el. "én ezt szeretem, én azt szeretem..." Más nem is számít. Tehát e körben fölösleges bármit mondani.
2014. aug. 10. 12:39
 16/23 anonim ***** válasza:
Aki szerint Tarlós szembemegy a Fidesszel az vagy hülye vagy naiv de inkább előbbi. Én nem Budapesten szavazok, de végül is mind1 kire szavaznék. Ha Falus nyerne akkor a Fidesz kietlen pusztává változtatná Budapestet, a beruházások 97%-át így is az EU adja legalább jobban lehetne osztogatni. Viszont úgyis Tarlós fog nyerni, mert meglepő módon a látszatépítkezések és és hasonló megoldások miatt vannak akiket el tudtak csábítani.
2014. aug. 10. 13:50
 17/23 anonim ***** válasza:
Egy jobbikos főpolgármester mondjuk érdekes lenne.... beadná a lompost a sok liberónak :)
2014. aug. 10. 13:52
 18/23 anonim ***** válasza:
Staudtnak és a Jobbiknak 2010-ben az volt a hatalmas ötlete, hogy villamosokat, gyalogosokat és mindent a föld alá, a felszínen meg mehet 10 sávon az autóforgalom. Gratulálok nekik, pont ilyen egy élhető város. Jobb ha csak Borsodban meg Baranyában tevékenykednek.
2014. aug. 10. 16:11
 19/23 anonim ***** válasza:

ma 16:11

Ezt nem tudtam....

2014. aug. 10. 16:25
 20/23 anonim ***** válasza:
#9 miért is jó a Vitézy-ügy? Vitézy azon kevesek között van akik le tudtak tenni valamit az asztalra. A BKK létrehozása az elmúlt 20 év budapesti közlekedéspolitikájának legjobb húzása, rengeteg jó fejlesztésen dolgoznak, amíg előttük 20 éven át csak a korrupció és a szétrohasztás ment.
2014. aug. 11. 01:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!