Tarlós vs Falus, kire szavaztok ősszel?
TARLÓS!!! Éljen Hajrá!
-Fidesz nélkül is akár mint egy budapesti!!-
NAgyon remélem Tarlós nem fogja visszamondani, bár ahogy elnézem az unott gyötört fejét, inkább leszarná EZT az egészet!
Megvan a milla...de kell még!
Csak nestadion!
itt olyan a helyzet, hogy igazából BÁRKI, csak tarlóst takarítsuk már el a frászba. egy ilyen arrogáns, tapló ember nagyon nem tesz jót az ország ill. a főváros megítélésének (de én nem értek sokakat, hát hallottátok ezt a tirpákot beszélni? pontosabban, ahogy próbált beszélni, de nem igazán ment neki? na az tényleg no comment ...).
és hát valljuk meg, elkelne némi szemléletváltás. az eddigi mutyik után, most már rendbe kéne szedni Budapestet sok szempontból.
ma 09:13
Szerintem meg egy értékes úriember, aki (talán egyedüliként jelenleg az országban) nyíltan szembe mer menni a kormánnyal (Vitézy-ügy pl), és egész tehetségesen lavírozza a fővárost a mindennapi politika posványában.
Én is fővárosi vagyok, ugyanúgy, mint te.
Ezek szerint mégse mindenkinek, aki pesti az a véleménye, hogy, idézem: "bárkit, csak őt ne".
Én is Tarlósra.
A jelenlegi felhozatalból ő a legjobb, pedig én sem vagyok Fideszes.
Demszkynél meg sokkal normálisabb és tehetségesebb a Tarlós.
Igaz néha arrogáns , de most milyen legyen az ATV-ben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!