Miért kell kisgyerekekre ilyeneket kiabálni, akik mindössze egy kukát borítottak fel?
10 év körüli gyerekeknek már illene tudnia, hogy nem borogatunk kukákat. Amúgy meg ki tudja mik voltak az előzmények, ez a kukaborogatás már hab a tortán és az öregnek borult az agya.
Egyébként tényleg durva amit kiabált, két k...rva nagy pofont kellett volna inkább kiosztania a kölköknek.
Őőőőő...
Ahogy látom kérdező, itt sokan helyeslik vagy több agresszivitást vártak volna el a szomszédodtól.
Persze ezek mind gyerek és megfontoltság nélküli emberek, úgyhogy én nem adnék a szavukra, csak akkor is, egy társadalomban élünk nácikkal meg gyerekverőkkel. Borzalom.
ma 09:21
Egy társadalomban élünk a hozzád hasonló libsi pincsikkel. Borzalom.
16#
A te fajtáddal is egy társadalomba kell élnünk.
Egyfajta belső ellenség vagytok.
Mindig is a cigányok, idegen csoportok érdekeit képviseltétek és nem a sajátjaitokét.
Ezért véditek , imádjátok őket.
Ez egyenlőre Magyarország és nem Cigányország, ahogy a magadfajták szeretnék.
Pontosan erről a 39%-s eltévedt emberről beszélek.
Minden normális ember elítéli ezt a kulturálatlan gyűlölködést. A liberális, a konzervatív, a jobboldali, a baloldali, a keresztény, a nem hívő, a multikulturális, a nemzeti. Minden normális ember!
Persze ha optimistán akarok hozzáállni akkor igazából ez az is ember csak az interneten tudja kifejteni véleményét és ott is nagy ívben leszarják, a társadalomba pedig nem tudott beilleszkedni. Úgyhogy nincs akkora gond, csak ennek az embernek a fejében...
# 19
Mégis milyen én fajtám?
Akik elítélik a gyerekverést és a nácizmust?
Ez lenne az én borzalmas fajtám, akit el kéne viselni?
Te nem ítéled el ezeket?
Cigányokról pedig én nem beszéltem, és nem is értem, hogy kapcsolódna a kérdéshez.
Egyébként pedig minden valamire való magyar ember leszarja, lefossa és lefingja a holokausztot.
Tessék-lássék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!