Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell kisgyerekekre...

Miért kell kisgyerekekre ilyeneket kiabálni, akik mindössze egy kukát borítottak fel?

Figyelt kérdés
A szomszédom tettenért két 10 év körüli srácot akik felborították a kukáját. Én elhiszem, hogy bosszúság, de azért ezekre a szavakra nincs mentség és el kéne ítélni. A következők voltak: "Hogy az SS vinne el titeket, Hitler fojtana meg titeket puszta kézzel rohadt korcsok"
2014. aug. 9. 21:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Hát ha az öreg fószer valamiféle nácisos" stb-vel "ugrasztotta" széltibe, talán azok lehettek!
2014. aug. 9. 23:01
 12/27 anonim ***** válasza:
54%

10 év körüli gyerekeknek már illene tudnia, hogy nem borogatunk kukákat. Amúgy meg ki tudja mik voltak az előzmények, ez a kukaborogatás már hab a tortán és az öregnek borult az agya.

Egyébként tényleg durva amit kiabált, két k...rva nagy pofont kellett volna inkább kiosztania a kölköknek.

2014. aug. 9. 23:49
 13/27 anonim ***** válasza:
54%
Nem értem...kárt okoztak neki, volt egy ártalmatlan reakciója, s még őneki lenne a sitten a helye? Oké, nem volt valami szép, de te mit tettél volna, ha a te kukádat borítják fel? Mondod, hogy "Ejnye-bejnye gyerekek, kukákat borogatni csúnya dolog!"? Nem hinném, hogy megmarad a kissrácokban, ellenben azzal, hogy az öreg mérgében majdnem megidézte Hitler szellemét.
2014. aug. 10. 02:22
 14/27 anonim ***** válasza:

Őőőőő...

Ahogy látom kérdező, itt sokan helyeslik vagy több agresszivitást vártak volna el a szomszédodtól.

Persze ezek mind gyerek és megfontoltság nélküli emberek, úgyhogy én nem adnék a szavukra, csak akkor is, egy társadalomban élünk nácikkal meg gyerekverőkkel. Borzalom.

2014. aug. 10. 09:21
 15/27 anonim ***** válasza:
59%

ma 09:21

Egy társadalomban élünk a hozzád hasonló libsi pincsikkel. Borzalom.

2014. aug. 10. 09:23
 16/27 anonim ***** válasza:
19%

16#

A te fajtáddal is egy társadalomba kell élnünk.

Egyfajta belső ellenség vagytok.

Mindig is a cigányok, idegen csoportok érdekeit képviseltétek és nem a sajátjaitokét.

Ezért véditek , imádjátok őket.

Ez egyenlőre Magyarország és nem Cigányország, ahogy a magadfajták szeretnék.

2014. aug. 10. 09:27
 17/27 anonim ***** válasza:

Pontosan erről a 39%-s eltévedt emberről beszélek.

Minden normális ember elítéli ezt a kulturálatlan gyűlölködést. A liberális, a konzervatív, a jobboldali, a baloldali, a keresztény, a nem hívő, a multikulturális, a nemzeti. Minden normális ember!

Persze ha optimistán akarok hozzáállni akkor igazából ez az is ember csak az interneten tudja kifejteni véleményét és ott is nagy ívben leszarják, a társadalomba pedig nem tudott beilleszkedni. Úgyhogy nincs akkora gond, csak ennek az embernek a fejében...

2014. aug. 10. 09:32
 18/27 anonim ***** válasza:

# 19

Mégis milyen én fajtám?

Akik elítélik a gyerekverést és a nácizmust?

Ez lenne az én borzalmas fajtám, akit el kéne viselni?

Te nem ítéled el ezeket?

Cigányokról pedig én nem beszéltem, és nem is értem, hogy kapcsolódna a kérdéshez.

2014. aug. 10. 09:35
 19/27 anonim ***** válasza:
Ítéld el, ha fehér emberről van szó. Ne ítéld el, ha nem a fajtádról van szó. Ne önjelölt jogvédősködj. Ellenkező esetben libsi pincsi vagy.
2014. aug. 10. 09:40
 20/27 anonim ***** válasza:
59%

Egyébként pedig minden valamire való magyar ember leszarja, lefossa és lefingja a holokausztot.

[link]

Tessék-lássék.

2014. aug. 10. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!