Hogy lehetne itthon a mobilitást ösztönözni? Hogy sokan ne tátott szájjal várják a sült galambot, hogy hátha lesz a településen munka, hanem ő utazzon a munkáért?
"Munkahelyek és tisztességes vállalkozók kellenének."
Így van. 20 év munkaviszony után én már azt is kétszer meggondolom itt helyben elvállaljak-e még valamilyen munkát is, nemhogy még költözzek is emiatt. Mára már annyira utálom a munkaadókat, hogy bár sosem látnék többet egyet sem.
az a baj, ha a vallakozonak nem szorongatna allam bacsi a golyoit, meg hagyna olyan kapukat, h ilyeneket megtehet, bar inkabb az 1. a gond, meg az h nalunk az a jellemzo, ha vmi nem ugy megy mint kene, megjobban eroltetjuk, fogadunk kamu vasarlokat, aztan csakazer is megbuntetjuk, majd meg tanulja, persze ahol nagyobb penzek mennek oda ugyse jutnak be, az ilyen kis ellenorkek.
nem mondom ha kevesebb lenne az ado, jarulek, mindenki fizetne, de en 99% ba megertem, h vki nem fog havi 150ert vallakozni, kockaztatni.
masik dolog amiert nyugodt szivvel csalnek el az afabol
viktor, vagy epp hatalmon levo zsebebe megy v
az kapja a szocit az en adombol is, aki betor hozzam, egesz nap henyell, vagy lehuzza a gyereked az utcan
v
stadion (tudom h nem sok), de ha azt mondjuk ebbol tudnank etetni jopar gyerkocot aki otthon nem kap, de nekunk stadion kell kivagyisagbol.
Ma Magyarországon tisztességesen vállalkozni nagyon nehéz. Alkalmazott(ak) mellett szerintem szinte lehetetlen.
Nézzétek már meg, hogy milyen közterhek vannak és ezek mellé milyen a vásárlóerő? Bevétel alig, kiadás rengeteg.
Én tisztességesen vállalkozom egy ideje, fontolgatom is, hogy abbahagyom és elmegyek alkalmazottnak. Kicsit kevesebb pénz, sokkal kevesebb gond és felelősség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!