Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit akarnak elérni a jobbikoso...

Mit akarnak elérni a jobbikosok Izraellel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szóval látom, hogy amikor kitör a haddelhadd a zsidók és a palesztinok között, akkor a Jobbik egyből támadja Izraelt. Mégis mi a céljuk? Mit karnak?

Egyáltalán minek szólnak bele?

2014. aug. 4. 12:23
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Szóval egész egyszerűen gyűlölitek a zsidókat és azért véditek a palesztinokat?
2014. aug. 4. 14:11
 12/24 anonim ***** válasza:
55%
Figyelj! A jobbik ugye utálja a zsidókat, ezét ha AKÁRMELYIK országgal is háborúba kezdenek, legyen az az ország akár milyen bűnös, ők akkor is a mellett állnak, ennyi.
2014. aug. 4. 14:29
 13/24 anonim ***** válasza:

Kérdező! legutóbbi kommentedhez: ... és 49 éve nem lenne zsidó állam se.

De van mindkettő.

És rasszista szemita nézeteket nem lehet eltakarni az antiszemitizmusra hivatkozva.

Most képzeld el, ha még jobbikos is lennék. Nem, róluk is azt gondolom, ugyanazt próbálják tenni, csak sokkal gyengébb kivitelben.

2014. aug. 4. 15:06
 14/24 anonim ***** válasza:

# 7:

Ha valaki nem ért veled egyet, akkor az egyből csak jobbikos lehet. Elolvastad a képet? Ez pont ugyanaz, mintha én megkérdőjelezem Izrael politikáját, akkor egyből antiszemita vagyok...

Még mindig félelmetesnek tartom, hogy te ezt komolyan gondolod, amit írsz. Ráadásul az egész konfliktus egy elrabolt izraeli fiatal miatt robbant ki, akit végül kiderült, hogy nem is azok raboltak el, akikről gondolták eredetileg.

Egyébként én pont leszarom, hogy ki mit csinál a közel-keleten. Viszont az már engem is érint, hogy ha úgy érzik, hogy bajban vannak, simán megnyomják a gombot és jön a nukleáris holokauszt. Úgyhogy igenis ilyen szinten foglalkozok velük... Egy terrorállam, akinek atomja van. Ez hatalmas probléma.

2014. aug. 4. 16:28
 15/24 anonim ***** válasza:
# 14 vagyok. Közben észrevettem, hogy jobbikosoknak szólt a kérdés. Nem szóltam, sry. Ettől függetlenül nem vagyok jobbikos, úgyhogy valszeg irreleváns a válaszom is.
2014. aug. 4. 16:31
 16/24 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, ha a zsidók harcolnak, akkor ők a bűnösök, bármi is legyen. Az üzbégeket nem utálja senki, velük nem lehet szavazatot szerezni.
2014. aug. 4. 17:28
 17/24 anonim válasza:
43%
#10 ekkora hulyeseget hogy irhatsz....A zsido nep semmi mast nem akar csak beket..egy nepet sem akar kiirtani..csak az egesz vilag oket... elobb ismerd meg a zsido nepet, elj koztuk es utana merj valamit is mondani roluk!!!ezt mindenkinek irtam...
2014. aug. 5. 16:16
 18/24 anonim ***** válasza:

Nem Izrael államának létezésével van a baja a Jobbiknak, hanem a háborús bűnök elkövetésével, a vérengzéssel és a védekezés módjával van bajuk. A zsidóknak a Jobbik szerint ugyanolyan joguk van saját államhoz, mint bárki másnak, és ebből következően jogukban áll megvédeni magukat.

Gyerekek, asszonyok vagy családtagjaikat a romok között kereső fegyvertelen civilek lelövöldözése mesterlövészekkel mióta tartozik az önvédelemhez ?

Védekezésben az a kivetnivaló, hogy hanyag módon bombázzák az esetleges fegyverraktárakat, és ennek következtében sok civil áldozat lesz. Hanyagság alatt azt értem, hogy nem állítgatják bombáik gyújtószerkezetét az áldozatok és károk minimalizálásának érdekében.

A "civilek között húzzak meg magukat" ellenérv egy nevetséges ellenérv, csak a teljesen tudatlan embereknek lehet beadni. Ezt az érvet vagy a hasbarások vagy a tudatlanok terjesztik. Megfelelően beállított lézerirányítású bombákkal ki lehet "operálni" az ellent civilek tömegei közül. Lézerirányítású bombáknál lehet állítgatni a gyújtót, így be lehet azt is állítani, hogy a lézeres bomba az épület pincéjében / alapjánál robbanjon, úgy, mint a kifejezetten bunkerrombolásra gyártott bombák. Ha így állítják be a bombát, akkor csak azt az épületet "radírozza ki", amelyre dobták, a közelében levőknek nem esik bajuk, úgy fog összedőlni a célépület, mint a felhőkarcolók a kontrollált lebontásnál.

Amikor Irakban vívták a városi harcokat az amerikaiak a különböző felkelőkkel, akkor érdekesmód tudták úgy intézni a légi csapásokat, hogy a sajátjaik és a civilek ne sérüljenek, csak az azokhoz közel, 50-100-re levő felkelők kapjanak. Azért sikerültek úgy a légicsapások, mert bombadobás előtt megfelelően állították a bombáik gyújtószerkezetét.

Nem csak Izraelt és a zsidóságot cseszegeti a Jobbik, hanem az arabokat is. Amikor a szír kormányerők vívták az elkeseredett harcukat a vallásőrült felkelők ellen, akkor a Jobbik a szekuláris, vallási szabadságot biztosító kormányerők mellett álltak ki és ítélték el a vallásőrült felkelőket.

2014. aug. 5. 18:45
 19/24 anonim ***** válasza:
63%

"Nem Izrael államának létezésével van a baja a Jobbiknak, hanem a háborús bűnök elkövetésével"

Nem így van. A jobbik pont, hogy támogatja, sõt szorgalmazza a háborús bûnöket ( pl Esztergom, Pörzse: "eljátszhatnánk ..." )

"Megfelelően beállított lézerirányítású bombákkal ki lehet "operálni" az ellent civilek tömegei közül."

Egy számítógépes játékban. A val´ságban azonban a legprcízebb bomba is robban. ( amúgy "okos" bombákat használnak, de ha láthatóan a bomba nem lehetne elég okos, hazamennek dolgavágazetlenül - ilyen is van a youtube-on )

Hogy "operálod" ki pl ezeket anélkül, h sérüljön az iskola: [link]

Vagy ezt: [link]

Ja, tudom, akkor ne, hadd lõjék halomra a katonákat, azok úgyis "csak zsidók". És különben is, biztos manipulált a kép, hisz az AlJazeera is a zsidók kezében van igaz? :DDDDD

"Amikor Irakban ... az amerikaiak a ... akkor ... tudták úgy intézni a légi csapásokat, hogy a sajátjaik és a civilek ne sérüljenek"

Frászt. Nézz utána. Sokkal több volt a civil áldozat, mint itt. És a saját veszteség is.

"szír ... vallási szabadságot biztosító kormányerők "

Na ne röhögtess! Basar el Assad mint bármilyen szabadságot is biztosító.

A jobbik azért volt ( van ) mellette, mert Assad az amik ellen, van, Putyin ( egykori berlini kgb rezidens ) utolsó közel-keleti támaszpontja.

2014. aug. 6. 04:46
 20/24 anonim ***** válasza:

"Nem így van. A jobbik pont, hogy támogatja, sõt szorgalmazza a háborús bûnöket ( pl Esztergom, Pörzse: "eljátszhatnánk ..." ) "

Az egy ember véleménye. Honnan tudod, hogy mi Staudt, Volner vagy Vona véleménye ?

Ha a szlovákok, ukránok lenézhetik unblock Magyarországot; mondhatják a Kertész Ákosok, hogy a magyar egy moslékzáboló, genetikusan alattvaló, alsóbbrendű faj; vagy hogy a románok mondják, hogy Trianon nem volt, hanem lesz... akkor magyaroknak is joga van bárkinek bárminek elmondani. Ez a szólásszabadság. És neked is meg lehet erről a véleményed, de a kettős mérce helyett tiszteletben kell tartanod a jogait. Ez a szabadsággal jár.

"Egy számítógépes játékban. A val´ságban azonban a legprcízebb bomba is robban."

Repülős magazinokban és dokumentumfilmek olvastam és láttam ezeket. A bunkerromboló bomba elkerülte a figyelmedet ? A bunkerromboló bomba úgy működik, hogy átüti a falat és csak benn robban. Nem csak a bunkerrombolók működnek így, hanem a mezei lézervezérlésű bombákat is lehet így alkalmazni.

Olvass, nneddudgi:

[link]

"Afganisztánban csomószor csináltunk ilyesmit. Tudtuk, hogy ellenségek ..."

"Hogy "operálod" ki pl ezeket anélkül, h sérüljön az iskola"

Először gyalogosokkal, ha azok ellenállásba ütköztek volna, akkor egy GBU-12-essel elintéztem volna az iskolát. A gyalogosokat UH-60, AH-6, AH-64 helikopterek és Merkava / Namer páncélosok fedezetével küldtem volna a környékre. Úgy, mint az amerikaiakat Mogadishu-ban (az csak félig jó példa, mert onnan hiányoztak az AH-64 Apache helikopterek és a páncélosok).

"Frászt. Nézz utána. Sokkal több volt a civil áldozat, mint itt. És a saját veszteség is. "

A saját áldozatokat IED-eknek és orvlövészeknek köszönhették, a civil áldozatokat meg a tüzérségüknek vagy téves célazonosításnak.

"Na ne röhögtess! Basar el Assad mint bármilyen szabadságot is biztosító."

Akkor hogy léteznek ott történelmi keresztény egyházak, ha ott totalitárius, véleményt nem tűrő állam van ? Szíriában csak a politikai jogok nem léteznek, a magánjogok viszont épek. A szír kormányerők sokkal jobbak, mint a keresztényeket lefejező és erőszakkal vallásváltásra kényszerítő valláskárosult lázadók.

2014. aug. 6. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!