Mit szóltok a sztrájkhoz? Miért jó nekik? , hogy az emberekkel kitolnak és akinek dolgozni kellene menni valszinleg nem tud.
"Lehet, hogy senkik de ők viszik el a szaros segged hogy ne kelljen gyalog menned."
Nem, nem viszik el, és ezért írtam, amit írtam.
Egy (szélső) jobboldali kormány idején, ha sztrájkolni mernének, ők lennének a legnagyobb hazaárulók!
Amivel speciel egyet is értenék!
Ugyanakkora gazemberek, akik most sztrájkolnak, mint akik 100 milliót sikkasztottak el!
Sőt van egy olyan gyanúm, hogy ezzel a sztrájkkal kicsit több kárt okoznak az országnak, mint 100 millió!
Ja, persze ha általános sztrájk lenne, akkor leszarnám én is a BKV sztrájkot, mert nem akarnék dolgozni menni!
Előző: Ez aztán nagyon szellemes volt!:D
Szerintem az a hülye, aki egyetért ezzel a hazaáruló söpredékkel (politikusok+BKV vezetőség+BKV sztrájkolók).
Mindannyian a hazát teszik tönkre!
Erről ennyit!
Kitartás? Hát nekik aztán k*rvára ki kell tartaniuk!
Nem nekik kell hatalmas nehézségek árán bejutni a suliba vagy dolgozni! Az otthonüléshez tényleg nagy kitartás kell!
Ha a Jobbik lenne hatalmon, kíváncsi vagyok hány bkv-s merne sztrájkolni.
Én is mondok akkora egy szellemeset.
Hány BKV-s kell egy villanykörte kicseréléséhez?
10!
Az egyik ellopja, a másik kilenc pedig sztrájkol, mert nincs világítás! Aztán várnak hátha valaki ott terem és kicseréli.
Már tönkretették a hazát..,miről beszélsz????? egyébként nem otthon ülnek a sztrájkolók hanem a garázsokban vannak csak nem veszik fel a munkát...
Miért mit csinálna a jobbik,korbáccsal birná őket jobb belátásra?hahaha:D
- Egy fekete pont a Holdon.Mi az?
- Egy BKV-s.
- Fekete az egész Hold.Mi az?
- Szebb jövő!
- Egy fekete pont a Holdon.Mi az?
- Egy BKV-s.
- Fekete az egész Hold.Mi az?
- Szebb jövő!
Érdekes hisz mintha az MSZP lenne most hatalmon, és a Fidesz lenne 20 éve a parlamentbe!
Mi az! Nagy részben fekete lyukkal tarkított felület? Az MSZP és a Fidesz zsebe! Ami mindent el nyel!
nekem is nehézséget jelent de megértem, mert a BKV vezetés bármilyen más megközelítésre nagy ívben szarik. csak ebből értenek.
A BKV dolgozóinak is joguk van ehhez. Ők csak alkalmazottak, nem nekik a dolguk gondoskodni a közlekedésről, hanem a vezetésnek. Aki buszsofőrként dolgozik, azt nem a tömegközlekedés magasröptű eszméje vezérli, hanem hogy saját családjáról tudjon gondoskodni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!