Mit szóltok a sztrájkhoz? Miért jó nekik? , hogy az emberekkel kitolnak és akinek dolgozni kellene menni valszinleg nem tud.
Szerintem a választ te magad is tudod, csak elkeseredésedben írtál.
Valóban sok emberrel kiszúr a BKV, de én támogatom őket, minden kényelmetlenség ellenére.
Azért kénytelenek sztrájkolni, mert máskülönben szarba veszik őket.
Sokaknak példát kéne venni róluk és szintén sztrájkolni - külföldön ennek sokkal nagyobb keletje van, csak nálunk szokatlan még. No meg a magyar mentalítás mindig is az volt, hogy egymással helyezkedjünk szembe, ahelyett, hogy egy emberként állnánk ki a politikai vezetés ellen.
A BKV, MÁV, Volán, Posta, PDSZSZ, és mindenkinek egyszerre egy hétre kellene beszüntetni,minimum szolgáltatás nélkül a munkát! Úgy hogy akivel tárgyalni lehet az még a telefont is kapcsolja ki, aztán leülni tárgyalni, de már az első percben leszögezni hogy akár holnap is folytathatjuk!
Valszín más lenne az eredmény!
23:48!
Az értelem és az érzelem két külöün dolog.
Megértem, hogy nem örülsz a sztrájknak - ez a dolog érzelmi része.
Azonban talán te is belátod ennek szükségességét - ez az értelmi rész.
23:53-as !
Lehet, hogy senkik de ők viszik el a szaros segged hogy ne kelljen gyalog menned.
Szerintem kormányváltásig lesz több ilyen,és nem érnek el semmit.
Talán a Fidesz majd tesz valamit?
Politikai célokra használják. Visszaélnek vele. Gazemberek.
A Gaskó a legsemmirekellőbb, legkártékonyabb szereplő a közéletben. Figyeljétek meg, hogy az Orbán-kormány alatt kussolni fog, mert e Fidesz embere. Ez nyílt titok.
A MÁV-ról egyébként szakmai berkekben és az egyetemeken az az egybehangzó vélemény, hogy egy pénznyelőgép. Vízfejű cég, rengeteg túlfizetett, adminisztratív munkakörben "dolgozó" naplopóval. Ráférne már egy kiadós racionalizálás, mert ez a buli közpénzből megy, amit nekünk kell megfizetni. (mire fel hirdet sztrájkot a VDSZSZ?!)
A BKV-ról nem szeretnék nyilatkozni, mert túl keveset tudok róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!