Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem vezetik be Magyarors...

Miért nem vezetik be Magyarországon az aggleány és az agglegény adót?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy nem teljesítik elvárható természetes kötelességüket, míg mások azonos, esetleg kevesebb fizetésükből nevelik gyermekeiket a jövőnk számára, aközben, hogy az aggleginyek és agglyeányok dőzsölnek, bármilyen természetes társadalmi kötelezettség nélkül.

2014. aug. 1. 21:50
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
96%

Igen kedves kérdező!

Kérlek, írd meg nekem, hol is kell jelentkeznem a dözst átvenni. Nincs gyermekem, s évtizedek óta alig-alig keresek. Hó végén már üres a zsebem. Nincs autóm, nincs saját lakásom. De még játszópajtásom sem volt soha aki segített volna a kötelességem teljesítésében.

Tessék nekem kiutalni egy szülőképes nőt, meg így utólag a dőzsölészetet.

Köszönöm a fáradozásodat!

Remélem a nácizásodért bannolni fognak!

2014. aug. 1. 22:33
 12/55 Amado atya ***** válasza:
91%

Értelmes választ kérek: Miért is KÖTELESSÉG az utódnemzés?

Tudtommal egy demokratikus államban csak lehetőség...

2014. aug. 1. 22:39
 13/55 anonim ***** válasza:
89%

Hát elsőre olvasatlanul bekapcsolódva a témába le kell, hogy szögezzem!

A Világ legfőbb problémája a túlnépesedés!

2014. aug. 1. 22:47
 14/55 anonim ***** válasza:
93%
Én agglegény vagyok, és csak akkor leszek hajlandó adózni ha másokra is kivetsz valamit! :D (Konkrétat nem fogok írogatni.)
2014. aug. 1. 22:47
 15/55 anonim ***** válasza:
11%
13-as Igenis kötelesség az utódnemzés, de nem kell szankcionálni. A magyar társadalomnak igenis érdeke a fennmaradása. Nem járható viszont, amit a kérdező felvet. A túlnépesedést, meg pont majd a 10 millió magyar fogja vissza mi?
2014. aug. 1. 22:48
 16/55 anonim ***** válasza:
13%

Természetesen nem ilyen "tudatos a magyar" és nem ezért "fogy"

--bár szerintem nem fogy, de..---

2014. aug. 1. 22:49
 17/55 anonim ***** válasza:
94%
És akkor mi lesz a katolikus papokkal és az apácákkal ??
2014. aug. 1. 22:53
 18/55 anonim ***** válasza:
30%

Jesszus!

EZ DURVA!

Ilyen parázs vitát!

-

Én úgy gondolom, hogy a munkanélkülieket ne szaporítsuk!

"szaporítsuk" TUDOM! nem állatok vagyunk!

ÉPP ellenkezőleg! Gondolkodó lények!

+"+!egyetmista, meg bíró, orvos, stb...+-"" FRÁSZT!

DROGOS PROSTI PEDOFIL ez is az 50 % alatti esély!

2014. aug. 1. 22:55
 19/55 anonim ***** válasza:
95%
Kétgyerekes apaként ezt nagy hülyeségnem tartom. Amíg nem volt gyerekem - értsd: agglegény voltam - addig ugyanúgy finanszírozták az én adómból is a bölcsődék, óvodák, iskolák, egyetemek és gyerekkórház működését, illetve az én adómból is folyósították a szülők számára a családi pótlékot. Természetesen most is adózunk a feleségemmel együtt. Ennyi erővel a gyerektelen emberek mondhatnák azt, hogy az ő pénzükből ne finanszírozzák ezeknek az intézményeknek a fenntartását, hanem legyen minden a szülők költsége. Én a gyerekek után járó plusz nyugdíjat is hülyeségnek tartom, mert nem lehetne igazságos rendszert kidolgozni. Ráadásul ez a rendszer nagyon büntetné azokat akiknek önhibájukon kívül nem lehet gyerekük. Nem elég nekik a fájdalom, akkor még valami hülye kitalálja ezt is. Én tudom, nekünk is évekbe telt az első gyerek "összehozása".
2014. aug. 1. 22:58
 20/55 anonim ***** válasza:
13%

Kétgyermekes "papa"

Ha csak nem vagy örökös őseidtől, nem lehetsz biztos a porontyok" jövőjét illetően!

2014. aug. 1. 23:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!