Miért nem vezetik be Magyarországon az aggleány és az
agglegény adót?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy nem teljesítik elvárható természetes kötelességüket, míg mások azonos, esetleg kevesebb fizetésükből nevelik gyermekeiket a jövőnk számára, aközben, hogy az aggleginyek és agglyeányok dőzsölnek, bármilyen természetes társadalmi kötelezettség nélkül.
Kérlek, írd meg nekem, hol is kell jelentkeznem a dözst átvenni. Nincs gyermekem, s évtizedek óta alig-alig keresek. Hó végén már üres a zsebem. Nincs autóm, nincs saját lakásom. De még játszópajtásom sem volt soha aki segített volna a kötelességem teljesítésében.
Tessék nekem kiutalni egy szülőképes nőt, meg így utólag a dőzsölészetet.
Köszönöm a fáradozásodat!
Remélem a nácizásodért bannolni fognak!
2014. aug. 1. 22:33
12/55 Amado atya válasza:
Értelmes választ kérek: Miért is KÖTELESSÉG az utódnemzés?
Tudtommal egy demokratikus államban csak lehetőség...
2014. aug. 1. 22:39
13/55 anonim válasza:
Hát elsőre olvasatlanul bekapcsolódva a témába le kell, hogy szögezzem!
A Világ legfőbb problémája a túlnépesedés!
2014. aug. 1. 22:47
14/55 anonim válasza:
Én agglegény vagyok, és csak akkor leszek hajlandó adózni ha másokra is kivetsz valamit! :D (Konkrétat nem fogok írogatni.)
2014. aug. 1. 22:47
15/55 anonim válasza:
13-as Igenis kötelesség az utódnemzés, de nem kell szankcionálni. A magyar társadalomnak igenis érdeke a fennmaradása. Nem járható viszont, amit a kérdező felvet. A túlnépesedést, meg pont majd a 10 millió magyar fogja vissza mi?
2014. aug. 1. 22:48
16/55 anonim válasza:
Természetesen nem ilyen "tudatos a magyar" és nem ezért "fogy"
--bár szerintem nem fogy, de..---
2014. aug. 1. 22:49
17/55 anonim válasza:
És akkor mi lesz a katolikus papokkal és az apácákkal ??
2014. aug. 1. 22:53
18/55 anonim válasza:
Jesszus!
EZ DURVA!
Ilyen parázs vitát!
-
Én úgy gondolom, hogy a munkanélkülieket ne szaporítsuk!
"szaporítsuk" TUDOM! nem állatok vagyunk!
ÉPP ellenkezőleg! Gondolkodó lények!
+"+!egyetmista, meg bíró, orvos, stb...+-"" FRÁSZT!
DROGOS PROSTI PEDOFIL ez is az 50 % alatti esély!
2014. aug. 1. 22:55
19/55 anonim válasza:
Kétgyerekes apaként ezt nagy hülyeségnem tartom. Amíg nem volt gyerekem - értsd: agglegény voltam - addig ugyanúgy finanszírozták az én adómból is a bölcsődék, óvodák, iskolák, egyetemek és gyerekkórház működését, illetve az én adómból is folyósították a szülők számára a családi pótlékot. Természetesen most is adózunk a feleségemmel együtt. Ennyi erővel a gyerektelen emberek mondhatnák azt, hogy az ő pénzükből ne finanszírozzák ezeknek az intézményeknek a fenntartását, hanem legyen minden a szülők költsége. Én a gyerekek után járó plusz nyugdíjat is hülyeségnek tartom, mert nem lehetne igazságos rendszert kidolgozni. Ráadásul ez a rendszer nagyon büntetné azokat akiknek önhibájukon kívül nem lehet gyerekük. Nem elég nekik a fájdalom, akkor még valami hülye kitalálja ezt is. Én tudom, nekünk is évekbe telt az első gyerek "összehozása".
2014. aug. 1. 22:58
20/55 anonim válasza:
Kétgyermekes "papa"
Ha csak nem vagy örökös őseidtől, nem lehetsz biztos a porontyok" jövőjét illetően!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!