Miért nem vezetik be Magyarországon az aggleány és az agglegény adót?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy nem teljesítik elvárható természetes kötelességüket, míg mások azonos, esetleg kevesebb fizetésükből nevelik gyermekeiket a jövőnk számára, aközben, hogy az aggleginyek és agglyeányok dőzsölnek, bármilyen természetes társadalmi kötelezettség nélkül.2014. aug. 1. 21:50
1/55 anonim válasza:
Azt ismered, hogy aki tudja csinálja, aki nem tudja, tanítja?
Azt hiszem, Woody Allen átirat.
2/55 anonim válasza:
Mert ez nem növeli a születésszámot.
Elsősorban normális életszínvonalat kellene biztosítani, aztán útmutatást a népnek, hogy visszaálljon normálisra a születésszám.
3/55 anonim válasza:
" nem teljesítik elvárható természetes kötelességüket"
Gondolom neked már van családod, nem a hurutinfo és COD előtt fogsz elsorvadni...
Szerencsédre a hülyeséget nem adóztatják, pedig akkor lehetne saját űrprogramunk is.
5/55 anonim válasza:
Jelenleg is van ilyen. A családi adókedvezmény lényege éppen ez, hogy aki gyermeket nevel, az kisebb adókulccsal adózik, aki gyermektelen az nagyobb arányban járul hozzá az állami közös kasszához.
6/55 anonim válasza:
Miért nem a gyermekvállalást segíted, ahelyett hogy mindenkit megbüntetsz. És a 70 éves férfit is megadóztatnád? Szerinted az normális ha 70 évesen nemz gyereket valaki?
7/55 anonim válasza:
Aggleány nincs, azt hajadonnak hívják.
8/55 anonim válasza:
Magyarellenes :D te beteg vagy.
Ugye vágod, hogy mi is magyarok vagyunk?
9/55 Koplárovics Béci válasza:
Én támagatom az agglegényadót (én az vagyok), ha ilyen alapon bevezetjük be a szegényadót is. Ennek meg az a lényege, hogy aki alig keres minimálbért, az sokkal kisebb mértékben járul hozzá a közös kasszához, miközben ugyanannyit kap belőle, mint aki a minimálbér többszörösét keresi.
10/55 anonim válasza:
Szerintem inkább azt kéne bűntetni, aki olyan hülye létére, mint te gyereket nemz, és az általad képviselt értelmi nyomorban neveli fel a gyermekét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!