Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik teljesen esélytelen...

A Jobbik teljesen esélytelen a fővárosban?

Figyelt kérdés

2014. aug. 1. 15:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#9 Nem annyira hülyeség. Ne magadból meg a környezetedből indulj ki, hanem százezres nagyságrendekben gondolkodj. Nem véletlen, hogy Angyalföld, Csepel, Újpest, Kőbánya tradicionálisan balos. Legalább 2 generáció kellene mire páli fordulat következne be. Miskolc is mint volt iparváros volt a legerősebb a balosok között.
2014. aug. 1. 21:13
 12/16 anonim ***** válasza:
28%

Mert elvannak a kis álomvilágukban (nem azért írom mert nem a jobbikra szavaznak).

A 3. és a 6-os viccen meg nagyon jót mosolyogtam, és még el is hiszitek a baromságaitokat. :)

2014. aug. 1. 22:09
 13/16 davidpsp ***** válasza:
60%
A Jobbik csak a vidéken esélyes! Mert Budapest egy liberális kommunista város! Csak az MSZP és a Fidesz a nyerő Budapesten!
2014. aug. 3. 08:14
 14/16 davidpsp ***** válasza:
70%
Más részt engem nem érdekel, hogy lepontoznak, én megmondtam az igazat! A Jobbik csak a vidéken esélyes, de Budapesten nem esélyes! Erről ennyit!
2014. aug. 3. 08:15
 15/16 anonim ***** válasza:

# 14

Azért egy kétmilliós fővárost lekomcsizni elég nagy túlzás.

Egyébként meg esélye mindegyik párnak mindenhol van. És tökmindegy, hogy a Jobbik esélyesebb vidéken, főleg Kelet-Magyarországon, mert úgy is a Fidesz nyer mindenhol...

2014. aug. 3. 08:34
 16/16 anonim ***** válasza:

A Jobbiknak mutatnia kell valamit a fővárosnak is.

Tennie kell valamit Budapestnek, valami nagyon jelentőset, feltűnőt, ami sokakat érint.

És, akkor megtudja nyerni a budapestieket is.

A Fidesz se nem liberális, se nem baloldali mégis ők vezetik Budapestet, már 2010 óta.

2014. aug. 3. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!