Miért vagytok ilyen negatívak a Jobbikkal szemben?
A változásokat mindig nehezen viselik az emberek, egyszerűbb ragaszkodni a status quohoz.
Sokan félnek a Jobbiktól, vagy nem hiszik, hogy tud gazdasági növekedést, életszínvonal növekedést produkálni.
"Sokan félnek a Jobbiktól, vagy nem hiszik, hogy tud gazdasági növekedést, életszínvonal növekedést produkálni."
Akkor kiről hiszik el, komolyan ennyire ostobák az emberek? Ki tudna ha már a Jobbik sem?
Hát van csodálatosabb a Jobbiknál?
Ki az, ki viaskodhatna ővele?
Tényleg, én furcsa módon erről még nem hallottam sőt nem is olvastam sehol sem, nem kell mindig a rosszat feltételezni róluk.
Nézd meg a devizahitelesek ellen ki kezdett el először tenni valamit? A Jobbik. Mert a csodálatos zsidesz még erre sem volt képes, ők csak azt tudják hogy vegyék fel az emberek a hitelt és fizessenek amíg élnek.
A másik akik kint vannak Ukrajnában magyarok autonómiát kértek, és a fidesz pedig letagadta. Na ilyen egy nemzeti kormány? Mert én nem hinném. Gondolkozz rajta hogy ha elmész szavazni is hogy ki mellé adod a voksod mert 2 választás vagy a rabló/hazaáruló/kommunista/zsidó koalíció vagy a jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!