Lehetek úgy szélsőjobboldali hogy semmi bajom sincs a zsidókkal, melegekkel és nem akarok minden településre rovásírás táblát?
"De engem is érdekelne, hogy szélsőjobbosok mit értenek haladás alatt, mivel tennék jobbá a világot."
Hát azt rossz helyen kérdezed, de lehet, hogy nem lenne túlzott bűnözőtutujgatás az áldozatok javára, és az már jobb lenne.
Nem is a "haladással" lenne a baj, hanem azzal, hogy átestetek a ló túloldalára!
12, 13 semmi érvet nem tudtatok felhozni :) nem is vártam mást.
"határozottan zavart" ez mit jelent?
"12, 13 semmi érvet nem tudtatok felhozni :) nem is vártam mást.
"határozottan zavart" ez mit jelent?"
De te bezzeg a "jobberezéssel" tudsz "érvelni"! :D
Hát ahogy elnézem tőled se sokra lehet számítani.
"12, 13 semmi érvet nem tudtatok felhozni :) nem is vártam mást."
Én sem vártam mást tőled. A kérdés nem arról szólt, hogy soroljunk fel érveket, hanem arról, hogy a köztudatban gyökeret vert - egyébként hamis - "értékektől" függetlenül lehet-e szélsőséges a kérdező. A kérdést ezek szerint el sem olvastad, csak beírtál egy határozottan zavart választ. Azért az ilyen ész nélküli fecsegések helyett inkább a kérdésre válaszoltál volna.
"Vicces, hogy csak kitértek a válasz elől, semmire nem jó a jobboldal, csak gyűlölködik. a programjuk, ennyi az elképzelés."
Az a vicces ahogy te jössz ezzel pont, amikor libbantagyúak gyűlölködtök a magyarok, satöbbik ellen állandóan.
Ráadásul a balf..oldalnak mi is a "programja"? Bűnözőajnározás, antimagyarizmus? Ennyit értek, ez az elképzelésetek! :D Kár tovább a szót pazarolni az ilyen bohócra mint te.
Antimagyarizmus :D ki bántott téged valaha is azért, mert magyar vagy?
Én is magyar vagyok, mint te, szerencsétlen.
"Vicces, hogy csak kitértek a válasz elől, semmire nem jó a jobboldal, csak gyűlölködik. a programjuk, ennyi az elképzelés."
A kérdező kérdésére kétszer is válaszoltam, nem értem, hogy ebben mi a kifogásolható. Nem programot és nem érveket kérdezett, de mint írtam az előző hozzászólásomban, leszel kedves elolvasni a kérdést, értelmezed, válaszolsz rá. Amennyiben programra vagy észérvekre vagy kíváncsi, akkor faggatózz más helyen, ez a kérdés - harmadjára is kiemelem - nem erről szól. Csak halkan jegyezném meg, hogy te kötekedsz egyfolytában...helló baloldal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!