Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetek úgy szélsőjobboldali...

Lehetek úgy szélsőjobboldali hogy semmi bajom sincs a zsidókkal, melegekkel és nem akarok minden településre rovásírás táblát?

Figyelt kérdés
2014. júl. 30. 12:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
De engem is érdekelne, hogy szélsőjobbosok mit értenek haladás alatt, mivel tennék jobbá a világot.
2014. júl. 31. 02:52
 12/22 anonim ***** válasza:

"De engem is érdekelne, hogy szélsőjobbosok mit értenek haladás alatt, mivel tennék jobbá a világot."

Hát azt rossz helyen kérdezed, de lehet, hogy nem lenne túlzott bűnözőtutujgatás az áldozatok javára, és az már jobb lenne.

Nem is a "haladással" lenne a baj, hanem azzal, hogy átestetek a ló túloldalára!

2014. júl. 31. 21:31
 13/22 anonim ***** válasza:
A "jobberség" nem azt jelenti, hogy utálni kell mindenkit a világon. Ezt csak azok terjesztik, akik büntetett előéletűek, vagy valami pedofil hajlamuk van, esetleg határozottan zavart viselkedés jellemző rájuk. Én szélsőségesnek tartom magam, de senki olyan emberfiával nincs bajom, aki tisztességes életmódot folytat. Te is lehetsz ilyen kérdező.
2014. júl. 31. 22:22
 14/22 anonim ***** válasza:

12, 13 semmi érvet nem tudtatok felhozni :) nem is vártam mást.

"határozottan zavart" ez mit jelent?

2014. júl. 31. 22:36
 15/22 anonim ***** válasza:

"12, 13 semmi érvet nem tudtatok felhozni :) nem is vártam mást.

"határozottan zavart" ez mit jelent?"

De te bezzeg a "jobberezéssel" tudsz "érvelni"! :D

Hát ahogy elnézem tőled se sokra lehet számítani.

2014. júl. 31. 22:46
 16/22 anonim ***** válasza:

"12, 13 semmi érvet nem tudtatok felhozni :) nem is vártam mást."

Én sem vártam mást tőled. A kérdés nem arról szólt, hogy soroljunk fel érveket, hanem arról, hogy a köztudatban gyökeret vert - egyébként hamis - "értékektől" függetlenül lehet-e szélsőséges a kérdező. A kérdést ezek szerint el sem olvastad, csak beírtál egy határozottan zavart választ. Azért az ilyen ész nélküli fecsegések helyett inkább a kérdésre válaszoltál volna.

2014. aug. 1. 08:43
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Vicces, hogy csak kitértek a válasz elől, semmire nem jó a jobboldal, csak gyűlölködik. a programjuk, ennyi az elképzelés.
2014. aug. 1. 12:34
 18/22 anonim ***** válasza:

"Vicces, hogy csak kitértek a válasz elől, semmire nem jó a jobboldal, csak gyűlölködik. a programjuk, ennyi az elképzelés."

Az a vicces ahogy te jössz ezzel pont, amikor libbantagyúak gyűlölködtök a magyarok, satöbbik ellen állandóan.

Ráadásul a balf..oldalnak mi is a "programja"? Bűnözőajnározás, antimagyarizmus? Ennyit értek, ez az elképzelésetek! :D Kár tovább a szót pazarolni az ilyen bohócra mint te.

2014. aug. 1. 21:44
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

Antimagyarizmus :D ki bántott téged valaha is azért, mert magyar vagy?

Én is magyar vagyok, mint te, szerencsétlen.

2014. aug. 1. 21:49
 20/22 anonim ***** válasza:

"Vicces, hogy csak kitértek a válasz elől, semmire nem jó a jobboldal, csak gyűlölködik. a programjuk, ennyi az elképzelés."

A kérdező kérdésére kétszer is válaszoltam, nem értem, hogy ebben mi a kifogásolható. Nem programot és nem érveket kérdezett, de mint írtam az előző hozzászólásomban, leszel kedves elolvasni a kérdést, értelmezed, válaszolsz rá. Amennyiben programra vagy észérvekre vagy kíváncsi, akkor faggatózz más helyen, ez a kérdés - harmadjára is kiemelem - nem erről szól. Csak halkan jegyezném meg, hogy te kötekedsz egyfolytában...helló baloldal :D

2014. aug. 1. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!