A jobbikosok miért gondolkoznak kizárólag végletekben?
Mi a baj?
Csak az, hogy egy demagóg, populista, gyűlölködő, katonásdit játszó fél hülye bagázs...
Amúgy meg, úgyis csak orbán pincsikutyája vona, nem önálló párt, csak a fidesz érdekeit szolgálják.
Nekem ez a bajom:
Ukránok vs forradalmárok: A "forradalmárok között nincsen orosz katona csak civilekből állnak és csak azért harcolnak hogy kinyílvánítsák a kis érzelmeiket, és csak őket mészárolják stb...orosz seggnyalás ezt sem értem.
Semmiben nem látnak közép utat számukra csak fekete vagy fehér létezik...
Ha nem értesz egyet velük akármiben akkor zsidóbérenc hazaáruló vagy. Akinek több pénze van egy kicsit vagy magasabb fizetése az rohadjon meg mert neki a fidesz a jó nem a jobbik és akkor hazaáruló..kb ennyi
Én meg az összes jobbikos "ismerősömtől" ezt hallom nem a médiából vontam le ezt...a programjuktól függetlenül ahogyan állnak a dolgokhoz, pl ami ukrajnában történik. Meg elegem van a rohadt összeesküvéselméletekből "A gépet is azért lőtték le mert amerikai kém volt és "kamera" volt az aljára szerelve biztos...(ha hiperszuper műholdak vannak azzal nem egyszerűbb képeket készíteni???)
Minden az usa hibája..az oroszok pedig a jófiúk ők majd segítenek nekünk. Akik ennyire bekajálnak mindent amit a pártjuk mond az nem lehet normális hanem csak egy zombiagyú szerencsétlen..am az egyik legnagyobb szavazótábora a vidéken senyvedő szegények akiknek tényleg segítségre lenne szüksége de nem hiszem hogy a jobbik bérmit is tudna tenni..ez is egy kampány része..úgy hírdetik magukat mintha ők lennének a megváltók.
Volt ez a jobbikos orosz kém ügy..és tagadnak mint az állat...konkrét végeredmény nem született persze mert megpróbálják elfelejteni, de ha ilyenek felmerülnek szerintem lehet némi valóságalapja.
Megvan honnan lőtték ki a gépre a rakétát(szakadár terület)
Az egyik parancsnok beismerte hogy igen volt ilyen rkétánk csak már visszaküldtük az oroszoknak" És mi a válasz? "Ez csak hazugság az oroszok a jófiúk meg ha le is lőtték akkor azért mert kémrepülő volt...
A rohadt retkes ..életbe tényleg álltalánosíottam!
Ne haragudjatok...de tény hogy elég sok jobbikos ilyen és akiket ismerek mind így gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!