Csak nekem tűnik irracionálisnak?
Megállás nélkül gyűlöletkeltő kommentekbe ütközöm magukat jobboldalinak tartó emberek részéről.
Én Jobbik szavazó vagyok és mégsem tervezek népírtást, és szerintem szavazótársaim 99%-a sem.
Csak igazságot, nyugalmat, jólétet akarok Magyarországnak.
Nem élek rosszul értelmiségi vagyok, a válság sem volt családunkra nagy hatással, tehát ezt se fogjátok rám kérlek, hogy ez radikalizált engem.
Szerintem mindenki tudja hogy a magyarok többsége nem támogatja a gyűlöletet, és ha mégis erre bújtat, akkor csak lejáratja magát és az általa támogatott embereket/pártot.
Csak nekem tűnik logikus következtetésnek, hogy ezek az úgy nevezett jobboldaliak igazából NEM azok, hanem csak lejárató ellen kampányt folytatnak?
egy 4 év és a JOBBIKot szétverik. Több mint valószínű, hogy már most beépültek emberek....
Kik ezek az emberek?
De az hogy változni fog az is biztos!
Aki valaha zenélt az tudja, milyen az amikor a fejébe megszólal valami, és mire megvalósul " ami 4-5 különböző egyéniség munkája" csak 60-70% ban lesz olyan mint a fejben! Ez természetes, és egy nagyobb minta esetén is az!
nana!
összesen hány % is ment el szavazni?
Két megjegyzés, t. kérdező:
1. A jobboldali és a jobbikos két különböző kategória, ne keverd.
2. Ugyanezen logika alapján a kurucinfó is lejáratókampány a Jobbik ellen. Ami elég meredek feltevés, minthogy a kurucinfó a jobbikos sajtó zászlóshajója 3-szor annyi olvasójával, mint a Barikád.
Amúgy vicces, ahogy a szemem láttára kezdődik el az, amit már nyáron mondogattam: MINDEN szélsőséges párt erre a sorsra jut.
Egyre bizalmatlanabban lesznek egymással a mérsékeltek és a radikálisok. A mérsékelteket feszélyezi a radikálisok kocsmai hangneme. A radikálisok egy idő után árulónak tartják a mérsékelteket és fordítva. A végén kölcsönösen árulónak és "nem igazi"-nak tart mindenki mindenkit.
Nyáron még nagy volt az összhang a jobbiknyikok között ezen az oldalon, ha csak elböffentett valaki egy szabvány cigányellenes/holotagadó/antiszemita sablonszöveget, már ment a tapsikolás és a felpontozás a birkanyáj részéről. Azóta eltelt pár hónap és mit látok nap mint nap: újfajta kérdéseket. "Melyik a Jobbik igazi arca?" "Ezek tényleg jobbikosok vagy csak provokátorok?" Stb.
Így szokott kezdődni. Aztán úgy folytatódik, hogy majd a mérsékeltek és a radikálisok egymást kezdik provokátornak, zsidó ügynöknek és még ki tudja minek titulálni, aztán elkezdődnek a pártból a kilépések, a kizárások. Csurkáék is így végezték, Torgyánék is.
Ez egy szélsőséges párt életciklusa. A MIÉP élt kb. 9 évet. Az FKGP kb. 11 évet. A Jobbik most 6-7 éves. Az első bomlási jelenségeket most még hosszú ideig elfedik majd a párt júniusi sikerei, bár ha áprilisban nem sikerül a 20-30 százalék, amiről a begőzölt tini rajongók álmodoznak, akkor elkeseredettebbé válhat a párton belüli bűnbakkeresés.
Az a tippem, hogy ha a Jobbik csak 10-12%-ot ér el a választáson, akkor már nyáron menni fognak a leszámolások a frakcióban az "igazmagyarok" és "zsidóbérencek" között. És aztán egy nap a kurucinfó lehozza Vonó Gabi telefonszámát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!