Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak nekem tűnik irracionálisnak?

Csak nekem tűnik irracionálisnak?

Figyelt kérdés

Megállás nélkül gyűlöletkeltő kommentekbe ütközöm magukat jobboldalinak tartó emberek részéről.

Én Jobbik szavazó vagyok és mégsem tervezek népírtást, és szerintem szavazótársaim 99%-a sem.

Csak igazságot, nyugalmat, jólétet akarok Magyarországnak.

Nem élek rosszul értelmiségi vagyok, a válság sem volt családunkra nagy hatással, tehát ezt se fogjátok rám kérlek, hogy ez radikalizált engem.

Szerintem mindenki tudja hogy a magyarok többsége nem támogatja a gyűlöletet, és ha mégis erre bújtat, akkor csak lejáratja magát és az általa támogatott embereket/pártot.

Csak nekem tűnik logikus következtetésnek, hogy ezek az úgy nevezett jobboldaliak igazából NEM azok, hanem csak lejárató ellen kampányt folytatnak?

2010. jan. 10. 12:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

egy 4 év és a JOBBIKot szétverik. Több mint valószínű, hogy már most beépültek emberek....

Kik ezek az emberek?

De az hogy változni fog az is biztos!

Aki valaha zenélt az tudja, milyen az amikor a fejébe megszólal valami, és mire megvalósul " ami 4-5 különböző egyéniség munkája" csak 60-70% ban lesz olyan mint a fejben! Ez természetes, és egy nagyobb minta esetén is az!

2010. jan. 10. 13:04
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
Ahogy mondod. Sokan vannak akik igy probaljak lejaratni a Jobbikot.
2010. jan. 10. 13:13
 13/16 anonim ***** válasza:
36%
Én csak azt nem értem, hogy annyi nemzeti öntudatú ember él ebben az országban, látszik a Jobbik közel 10%-os támogatottságán, a Fidesz támogatók egy jelentős része is ide sorolható. Akkor hogyhogy 83,76%-os igennel szavaztuk meg az EU csatlakozást, amiről nyilvánvaló, hogy az egyik fő célja a teljes társadalmi integráció, a szuverenitás megszüntetése, és a nemzeti öntudat elfojtása?
2010. jan. 10. 15:06
 14/16 anonim ***** válasza:

nana!

összesen hány % is ment el szavazni?

2010. jan. 10. 15:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Két megjegyzés, t. kérdező:

1. A jobboldali és a jobbikos két különböző kategória, ne keverd.

2. Ugyanezen logika alapján a kurucinfó is lejáratókampány a Jobbik ellen. Ami elég meredek feltevés, minthogy a kurucinfó a jobbikos sajtó zászlóshajója 3-szor annyi olvasójával, mint a Barikád.

2010. jan. 10. 16:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Amúgy vicces, ahogy a szemem láttára kezdődik el az, amit már nyáron mondogattam: MINDEN szélsőséges párt erre a sorsra jut.

Egyre bizalmatlanabban lesznek egymással a mérsékeltek és a radikálisok. A mérsékelteket feszélyezi a radikálisok kocsmai hangneme. A radikálisok egy idő után árulónak tartják a mérsékelteket és fordítva. A végén kölcsönösen árulónak és "nem igazi"-nak tart mindenki mindenkit.

Nyáron még nagy volt az összhang a jobbiknyikok között ezen az oldalon, ha csak elböffentett valaki egy szabvány cigányellenes/holotagadó/antiszemita sablonszöveget, már ment a tapsikolás és a felpontozás a birkanyáj részéről. Azóta eltelt pár hónap és mit látok nap mint nap: újfajta kérdéseket. "Melyik a Jobbik igazi arca?" "Ezek tényleg jobbikosok vagy csak provokátorok?" Stb.

Így szokott kezdődni. Aztán úgy folytatódik, hogy majd a mérsékeltek és a radikálisok egymást kezdik provokátornak, zsidó ügynöknek és még ki tudja minek titulálni, aztán elkezdődnek a pártból a kilépések, a kizárások. Csurkáék is így végezték, Torgyánék is.

Ez egy szélsőséges párt életciklusa. A MIÉP élt kb. 9 évet. Az FKGP kb. 11 évet. A Jobbik most 6-7 éves. Az első bomlási jelenségeket most még hosszú ideig elfedik majd a párt júniusi sikerei, bár ha áprilisban nem sikerül a 20-30 százalék, amiről a begőzölt tini rajongók álmodoznak, akkor elkeseredettebbé válhat a párton belüli bűnbakkeresés.

Az a tippem, hogy ha a Jobbik csak 10-12%-ot ér el a választáson, akkor már nyáron menni fognak a leszámolások a frakcióban az "igazmagyarok" és "zsidóbérencek" között. És aztán egy nap a kurucinfó lehozza Vonó Gabi telefonszámát...

2010. jan. 10. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!